Skocz do zawartości

[Dystans] dotychczasowy przebieg

Robimy Ranking ?  

394 użytkowników zagłosowało

1. 1. Robimy Ranking ?

• Tak
      324
    • Nie
      70

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

u mnie strasznie słabo ale za to regularnie ;)

trzeci miesiąc z rzędu z dystansem piećset cośtam

tym razem w sierpniu 538km, co daje w br. 3676km.

a rok temu o tej porze było prawie o 1000 więcej

Napisano

Hej! To mój pierwszy post na tym forum. Pochwalić się w sumie zawsze można przebiegiem.. Przebiegi licze zawsze od 1grudnia do 30listopada. Na dziś dzień wynosi on w przybliżeniu, 16300km.

Gość BarteX88
Napisano

Na dzień dzisiejszy 3306.31 km i małe szanse na przekroczenie 4 tys. :)

• 3 tygodnie później...
Napisano

Styczeń - 587,94 km ; 23 godz. 18 min.

Luty - 1031,29 km ; 40 godz. 01 min.

Marzec - 1350,02 km ; 49 godz. 44 min.

Kwiecień - 1191,98 km ; 46 godz. 09 min.

Maj - 1090,72 km ; 38 godz. 39 min.

Czerwiec - 955,58 km ; 34 godz. 50 min.

Lipiec - 1048,36 km ; 41 godz. 57 min.

Sierpień - 900,04 km ; 35 godz. 07 min.

Wrzesień - 790,89 km ; 34 godz. 26 min.

Suma 2007 - 8946,82 km ; 344 godz. 11 min.

Napisano

maj 871 km

czerwiec 708 km

lipiec 683 km

sierpień 868 km

wrzesień 549 km

razem 3679 km (plus parę setek na góralu marzec/kwiecień)

To mój pierwszy sezon, więc nie mam porównania. Jakoś nie widzę, żebym przy moim trybie życia mógł spodziewać się wiele więcej. No i nie wiem co z zimą :( . Jak dobiję do 4,5 kkm, to będę zadowolony.

Napisano

banana frog --> zima jezdzi sie tak samo jak latem, kwestia ubrania :(. Nawet lepiej, bo nie trzeba tyle pic. Ja na razie mam jakies 10700km, dokladnie bede wiedzial jutro, bo nie jestem u siebie. Do konca pazdziernika chce zlamac 12 tys, a do konca roku byc moze 13 tys.

Napisano

Do dzisiaj mam 1935 km. Co do jazdy zimą to jak nie będzie brei na ulicach to może być. W przypadku jednak, gdy się pojawi to jazda na rowerze crossowym może być dość utrudniona ze względu na wąskie opony i brak bieżnika.

• Mod Team
Napisano

Swego czasu pamiętam była rozmowa odnośnie stworzenia takiego rankingu jak w dziennym max dystansie dla tego wątku. Co myślicie na ten temat nie/tak jeśli tak to prosiłbym o propozycje jak miałby wyglądać... Po prostu zliczenie rocznych przelotów z rozbiciem na szose na mtb ? Czy wszystko w jeden worek jak to obecnie jest w dziennym maksie. Przy okazji dokładam ankietę ;)

Napisano

Ale to masz na myśli roczne przeloty dla danego roku i od nowego się kasuje, co nie? Bo tak to trochę ciężkawo byłoby policzyć w miarę dokładnie i dla młodych userów takich jak ja ;) to mogłoby być niefajne, że np. taki Lookas 46 naklepał w swoim długim życiu o wiele km więcej niż ja. :P Musiałbym wtedy zwywywać Ulę, żeby mnie zaczęła gonić i ostro jej uciekać przez wiele, wiele km. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...