pecio Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu Żeby mamona leciała bez zakłóceń z eksportu duńskich kotletów ( bardzo kiepskiej jakości ) to najlepiej wybić całą populację dzików która stanowi pseudo zagrożenie. Moje wielkie gratulacje dla tych zrypanych dekli. Zaburzmy cały ekosystem . Prędzej czy później to się zemści . A to dokarmianie " biednych " zwierzątek w miejscu bytowania czlowieka ........kolejne gratulacje. Cytuj
smw44199 Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu 21 godzin temu, RabbitHood napisał: Możesz spróbować z gwizdkiem na zwierzęta montowanym w samochodach - nie mam pojęcia czy działa. Nie działa 😉 1 Cytuj
chudzinki Napisano 8 godzin temu Autor Napisano 8 godzin temu 10 godzin temu, Greg1 napisał: @chudzinkiż to się może do Danii przeprowadź? Dzięki za propozycję, ale jeżeli miałbym się gdzieś wyprowadzić to tylko i wyłącznie do DUŻO cieplejszego kraju. 11 godzin temu, kazafaza napisał: @chudzinki: auto gwizdki działają od 50-60km/h. Ja to amator jestem 🙂. 11 godzin temu, kazafaza napisał: minipuzonem typu Hornit lub AirZound. Aż tak to nie. Cytuj
Tyfon79 Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Od jednego dzwonka się świat nie zawali jak już jest taki wielki problem ale zasadniczo sam pomysł hałasowania po zmroku w lesie to szczyt wiochy oraz chamstwa. Jest jakiś obowiązek jazdy nocą czy jak? Petardy czy huk... stuknijcie się i to solidnie w ... Cytuj
kazafaza Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Zgodzę się z Tobą, że wycieczka do lasu po zmroku celem hałasowania to słaby pomysł ale tutaj AT miał jednak inne zamiary… Swoją drogą po zmroku wystarczą solidne lampy - rozproszone światło na kierce, punktowe na kasku i szczęśliwie nie miałem problemów ze zwierzyną po błyśnięciu w ślipia. Cytuj
chudzinki Napisano 4 godziny temu Autor Napisano 4 godziny temu I kto by pomyślał, że dzwonek wzbudzi takie emocje 😀. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi