Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Żeby mamona leciała bez zakłóceń z eksportu duńskich kotletów ( bardzo kiepskiej jakości ) to najlepiej wybić całą populację  dzików która stanowi pseudo zagrożenie. Moje wielkie gratulacje dla tych zrypanych dekli. Zaburzmy cały ekosystem . Prędzej czy później to się zemści . A to dokarmianie " biednych " zwierzątek w miejscu bytowania czlowieka ........kolejne gratulacje. 

Napisano
10 godzin temu, Greg1 napisał:

@chudzinkiż  to się może do Danii przeprowadź? 

Dzięki za propozycję, ale jeżeli miałbym się gdzieś wyprowadzić to tylko i wyłącznie do DUŻO cieplejszego kraju.

11 godzin temu, kazafaza napisał:

@chudzinki: auto gwizdki działają od 50-60km/h.

Ja to amator jestem 🙂.

11 godzin temu, kazafaza napisał:

minipuzonem typu Hornit lub AirZound.  

Aż tak to nie.

Napisano

Od jednego dzwonka się świat nie zawali jak już jest taki wielki problem ale zasadniczo sam pomysł hałasowania po zmroku w lesie to szczyt wiochy oraz chamstwa. Jest jakiś obowiązek jazdy nocą czy jak? Petardy czy huk... stuknijcie się i to solidnie w ... 

Napisano

Zgodzę się z Tobą, że wycieczka do lasu po zmroku celem hałasowania to słaby pomysł ale tutaj AT miał jednak inne zamiary…

Swoją drogą po zmroku wystarczą solidne lampy - rozproszone światło na kierce, punktowe na kasku i szczęśliwie nie miałem problemów ze zwierzyną po błyśnięciu w ślipia.