JWO Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu W wyscigu priorytetem jest szybkosc. Nikt raczej nie zwaza na to ze naped zuzyje sie wiecej o 0.01% Cytuj
smw44199 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Potem w takim elektryku ludzie łańcuchy zrywają i psioczą na czym świat stoi, a wystarczyło zmieniać biegi😉 Cytuj
DyktaTusek Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowane) To jest dokładnie moje doświadczenie jak kupiłem elektryka i pierwsza moja jazda w teren. Zmiana o dwa biegi pod górę i łancuch Deorka zerwany = sztukowanie łańcucha. Od tamtej pory miałem singleclicka póki je---bajka miałem na pokładzie. Moja pani to samo jak eSUVa dostała, już wiele razy niepojedyńczo manetką Deorki zmieniała pomimo moich wyraźnych upominajek, no i 2 razy tak samo się skończyło. Dobrze że ze mną, zawsze mam narzędzia i spinki ze sobą. Osatecznie też włożyłem jej singleclicka GX eMTB by jej tą głupią możliwość wielozmiany w je--bajku przyblokować. Dla niewtajemniczonych w je--bajki przypomnę, że odpuszczanie nogami nic nie daje, bo chwilę silnik jeszcze ciągnie a jak to robi na ulubionym trybie elektrycznych piździpączków czyli turbo i na twardo no to już w ogóle siła większa niż Pogaczar na maxa😉 Edytowane 2 godziny temu przez DyktaTusek Cytuj
uzurpator Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu @DyktaTusek Rzeczy, które się nie wydarzyły. Cytuj
grzech1991 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu mam shimano 12r i zmieniam byle jak w każdym rowerze, tylko to deore w obu (łańcuch i kaseta) i nic się nie dzieje. Cytuj
szamysz83 Napisano 55 minut temu Napisano 55 minut temu @michalr75Trzeci sektor, z ambicjami i chrapką na drugi 🙃Tą zimę nie odpuszczę jak zeszłą, idę ostro po swoje ! Z natury jestem optymistą i lubię się śmiać 🤣 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi