Eathan Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu O widzisz. Jakoś zostałem na 10 dniach. Ale skoro 4 to jeszcze bardziej cieszę się ze ostatnio zakupiłem 7X Pro Solar. Cytuj
pecio Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowane) Kochajmy stare Garminy .....one tak szybko odchodzą 😁😉 To pogryzione jabłko wycofało się chwilowo z "lansowania" micro ledów a Garmin jak zawsze na pałę .......... mamy rok na poprawianie . Kupujesz elektro- śmiecia niezdatnego do użytku przez rok od chwili zakupu........ standard . Mocno kibicuje chińskim wynalazkom (Bryton ,itp) . Z roku na rok coraz wyższy poziom napawający optymizmem na przyszłość. Edytowane 2 godziny temu przez pecio 1 Cytuj
KSikorski Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, bashey_pl napisał: Czyli z Edge`em 840 do jego śmierci a później szukamy czegoś innego. Biorąc pod uwagę fakt że edge 530/830 miał premierę w 2019 roku i wciąż da się go kupić nowego, to do wymarcia rynkowego 540/840 jeszcze spokojnie kilka lat. 44 minuty temu, pecio napisał: Mocno kibicuje chińskim wynalazkom (Bryton ,itp) Póki co chyba tylko Coros oferuje ekosystem multisportowy, to jest komputer rowerowy + kompatybilny zegarek. Jest też jakaś integracja Suunto z Hammerhead`em, ale nie wiem na ile sensowna. Jak dla mnie komputer + zegarek to warunek konieczny. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi