Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Rzuciła się wam może gdzieś w oczy promocja na kaski Abusa, szczególnie AirBre.aker/AirBre.aker2.0? 

Mojemu obecnemu właśnie stuknęły 4 lata użytkowania w każdych warunkach, więc wypadałoby rozejrzeć się za nowym. 

*grudzień 2025, a silnik forum nadal poprawia AirBre.aker na Airbrakeer... 🤦‍♂️

Edytowane przez TheJW
Napisano

Jeżeli zwracasz uwagę na datę produkcji kasku to lepiej szukać w miejscu z bezproblemowym/darmowym zwrotem. "Nowe" kaski nie zawsze są, nowe gdzieś mi mignął ostatnio komentarz o otrzymaniu kasku POC z datę 2021, podczas gdy sami zalecają wymianę co 3 lata. Oczywiście kask opakowany, trzymany bez dostępu słońca itp starzeje się zdecydowanie wolniej  itp.

Napisano (edytowane)

@TheJW jeśli nie masz problemu z Airbrakeer'em obrandowanym przez Canyon'a, to może być promka dla ciebie (w zależności od rozmiarówki i upodobań kolorystycznych):

https://www.canyon.com/pl-pl/rowery-wyprzedaz/akcesoria-rowerowe/abus-x-canyon-airbrakeer-road-cycling-helmet/9100932.html?dwvar_9100932_pv_farbe=WH

Skucha: doczytałem, że celujesz w 2.0. Peace and love ;) 

Edytowane przez CoolBreezeOne
Napisano
16 minut temu, wr81 napisał:

Jeżeli zwracasz uwagę na datę produkcji kasku to lepiej szukać w miejscu z bezproblemowym/darmowym zwrotem. "Nowe" kaski nie zawsze są, nowe gdzieś mi mignął ostatnio komentarz o otrzymaniu kasku POC z datę 2021, podczas gdy sami zalecają wymianę co 3 lata. Oczywiście kask opakowany, trzymany bez dostępu słońca itp starzeje się zdecydowanie wolniej  itp.

A gdzie znajdę info o dacie produkcji?