Skocz do zawartości

[promocje] Black Friday 2022 i inne promocje na koniec roku

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Obecnie -70% jest od ceny katalogowej a nie tej widocznej już po przecenie. Szkoda, miałem kilka rzeczy do zamówienia a jeszcze zbierałem zamówienia od znajomych, a z dnia na dzień zmienili zasady ;)

Napisano

Na bike-discout.de też promki, ale nic ciekawego nie znalazłem.

Z jedną różnicą: buty Shimano RX8 za 49,99 Eur.

A z tego co widzę to na Fahrrad.de też lepsze ceny niż na polskiej wersji (bikester).

Napisano

@RabbitHoodPrzecież kolega wyżej wpadł tu tylko poreklamować produkt a ty mu trudne pytania zadajesz...

2 godziny temu, Rowerowy_Mati napisał:

Z 60 zł na 36

Te szptacz dodaj do 36 zł K.w. i masz sporo drożej niż na Allegro ze smartem. 

Żałosne są te próby udawania użytkownika kremu - z kilometra widać, że szefo kazał latać po forach i pisać to latasz i piszesz. Szkoda, że admini/moderatorzy nie łapią takich cyrków z marszu.

Napisano

Idzie nowe, to wyprzedają. Ale Luxa żadnego nie rzucili w niższej cenie... ;) Tak samo graveli nie ma.
Za to 2 modele Exceeda w fajnych pieniądzach można zgarnąć.

Napisano
W dniu 18.11.2022 o 15:41, pawel934 napisał:

Zrobiłem całą masę zamówień na tym Bikesterze na kodzie outlet70, zobaczymy czy wszystko będzie OK ale dostałem info że dzisiaj wysłali, w pon powinien być kurier. Można wyrwać naprawdę niezłe kąski i do tego promocje się kumulują. Np. zamówiłem pompkę Lezyne, która wyjściowo kosztowała 180 PLN i była z rabatem -45% w cenie 99 PLN. Do tego kod outlet70 i wyszła 30 PLN. Takich kwiatków jest więcej. Polecam spędzić wieczór przeglądając ten sklep :D Oczywiście masa rzeczy już jest poprzebierana, ale coś można jeszcze wyrwać (ja zamawiałem 2 dni temu). 

Wszystko przyszło jak powinno :)

A promki Canyona... grubo! Naprawdę, biorąc pod uwagę co dzieje się na rynku to niektóre z tych ofert są mega. 

Napisano

Na bike-components.de (jeszcze) aktywne promocje, najciekawsza chyba na RockShox, wyjściowe ceny dość dobre, z kodem ROCKSHOX20 jeszcze taniej.

Np. Recon Silver RL 27.5 nie boost 151 EUR

Paragon Gold RL  28 Disc 153 EUR

Wysyłka gratis (do Polski też) z kodem ORANGE75

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...