Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
3 godziny temu, Eathan napisał:

następnego dnia pojawiły się numery.

Nadanie numeru nie oznacza natychmiastowej przesyłki ;)  U mnie ze 2 razy z tydzień czekałem na info o odebraniu paczki przez Laposte... i potem kolejny tydzień na dostawę...

Ale najważeniejsze że machina ruszyła. U mnie zamówienie z połowy kwietnia (20 days) ciągle "en course"...

Napisano

Niby ok, działa dobrze,  ale nie ma funkcji automatycznego zapamiętywania ostatniej najwyższej wartości i trzeba kliknąć w HOLD, aby ją zapamiętał (co nie jest praktyczne) i wtedy odczytać, można odczytać również podczas pomiaru...a jak się zdejmie miernik z wentyla odrazu 00.0...

IMG_4230.jpeg

• +1 pomógł 3
Napisano

Niepotrzebnie mała pompka, niepotrzebnie drogi olej, manetka żeby zobaczyć czy XT jest lepsza od Deorki i przerzutka R8000 bo Ultegra 6800 słabo działa przy prowadzeniu linki w mojej nowej ramie.

20250616_223646.jpg

• +1 pomógł 4
Napisano
11 godzin temu, wr81 napisał:

Nadanie numeru nie oznacza natychmiastowej przesyłki ;)  U mnie ze 2 razy z tydzień czekałem na info o odebraniu paczki przez Laposte... i potem kolejny tydzień na dostawę...

Ale najważeniejsze że machina ruszyła. U mnie zamówienie z połowy kwietnia (20 days) ciągle "en course"...

Mam status Complete. Według poczty francuskiej paczki są w Niemczech. Czyli jednak wysłali. 

• +1 pomógł 1
Napisano

Finalnie mogę powiedzieć, że zakupy z kontrowersyjnego outletu dotarły. Nie mam ich fizycznie w ręce. Z uwagi na urlop profilaktycznie podałem wysyłkę na inny adres i odbiorę po powrocie. W każdym razie:

zakup 13.05.2025, status w dniu zamówienia brak na stanie, dostawa 20 dni roboczych
doręczone 18.06.2025 

Dwie paczki - nie dało się kupić łącznie na jeden rabat. Obie paczki zapakowane tak samo. Torebki, folia bąbelkowa. Dojechało bez uszkodzeń a przynajmniej osoba otwierająca ich nie widzi.

ec50b417-a4f8-4f84-8fb9-df93f1943caf.jpg

• +1 pomógł 3
Napisano
22 godziny temu, Eathan napisał:

Dwie paczki - nie dało się kupić łącznie na jeden rabat. Obie paczki zapakowane tak samo. Torebki, folia bąbelkowa. Dojechało bez uszkodzeń a przynajmniej osoba otwierająca ich nie widzi.

No to dość czybko i teraz już pójdzie z górki, najtrudniejszy jest pierwszy raz..:) potencjalne uszkodzenia są najczęściej od luźnych elementów w pudełku .