Skocz do zawartości

Wyniki na pętli dookoła Parku Śląskiego

Woland11

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

no tą Ameryką Pn i 3k km na tydzień to już mnie całkiem rozwalił :) ups ! sorki, pewnie masz rower z silniczkiem dla emerytów, przerobiony by pędzlł nieco szybciej :) stąd te 3 tysiaki na tydzień i średnie po 40-50 km/h :)

a tak na poważnie to co jarasz? masz jakiś specjalny towar czy po tradycyjnym Ci tak odwala ?

Napisano

no tą Ameryką Pn i 3k km na tydzień to już mnie całkiem rozwalił :) ups ! sorki, pewnie masz rower z silniczkiem dla emerytów, przerobiony by pędzlł nieco szybciej :) stąd te 3 tysiaki na tydzień i średnie po 40-50 km/h :)

a tak na poważnie to co jarasz? masz jakiś specjalny towar czy po tradycyjnym Ci tak odwala ?

Czytaj ze zrozumieniem....

I zachowaj przynajmniej minimalny poziom kultury.

Napisano

tobo najdroższy przyjacielu jeśli stujumper sobie zażartował to też ja waćpanie poczęstowałem go tym samym, zatem szanowny przyjacielu czytajże ze zrozumieniem, bo widać elita elicie nie równa :)

Czytaj ze zrozumieniem....

I zachowaj przynajmniej minimalny poziom kultury.

Napisano

Normalnie sami żartownisie tu są  :thumbsup: , a w parku nie ma się z kim pościgać bo wszyscy siedzą na Forum i tylko dużo pisac potrafią! :sick:

Jedziesz jutro na ścig, pod szyldem IC w Katowicach ?

Napisano

zatem szanowny przyjacielu czytajże ze zrozumieniem, bo widać elita elicie nie równa

Dlatego, misiu, nie posiadasz tego znaczka.  

Napisano

eee tam będzie prostokątny tor a on tylko w kółko potrafi :P

Napisano

Pojechałbym, ale nie mam kasku (i raczej nigdy nie założe) no i szosy też nie posiadam, więc marne szanse... :bye2:

Ale myśle wybrać się na ich trening w środy, bo dużo osób mi mówiło, że spoko dałbym tam rady może nie na szpicy :laugh: , ale na pewno nie obstawiłbym tyłów :whistling:

Napisano

Stój umper, Ty po parku jeździsz z prądem czy pod prąd?, bo w Australii to woda w sedesie wiruje w drugą stronę, a wtyczki elektryczne mają inne niż w Europie.

Napisano

Witam. Kręci ktoś jutro do parku na jazdę ? :D

W weekendy się po parku nie jeżdzi, chyba, że po 19ej.

Dziś trza było przyjechać,  Elita była, tylko zająca nam brakowało :whistling:  nie wiem pochowały się gdzieś, czy co? Chyba, że tempo było tak słabe i pouciekały nam :laugh:

Stój umper, Ty po parku jeździsz z prądem czy pod prąd?, bo w Australii to woda w sedesie wiruje w drugą stronę, a wtyczki elektryczne mają inne niż w Europie.

Następny mądry powiedział co wiedział :stupid: . Ehh kurczak kurczak nie wiesz przecież, że ja latam, a nie jeżdze...?! I to zawsze z prondem B)  Teraz mów mi FlyingStu :rolleyes:

Napisano

ja zawsze pod prąd żebym stujampera widział, 

jakbym jeździł z prądem, to żeby go oglądać musiałbym na kole lusterka zamontować :)

a widział Ty go tam choć raz ? :D

Napisano

oczywiście ja znam Maxa, oczywiście z pętli w parku, piszę poważnie.

No popatrz Karin, a ja Ciebie jakos za Chiny nie moge skojarzyc? No chyba, ze byłeś we wschodniej Turcji na wakacjach to moze cos mi zaświta... Mówię całkiem poważnie!

Napisano

To jak latasz to pewnie byłeś wczoraj w Radomiu na Air show, zapewne ten co podwozia nie schował to ty. Tak, latanie na kole z prądem to pewnie potem światła w całym mieście nie ma.

Napisano

Kto sie chce pościgac(potrenować) dzisiaj to zapraszam do parku po 18ej!

Pielgrzymki powinny sie juz stracić, więc bedzie plac :)

Dodam, ze jestem świeżo po 7dniowej kuracji antybiotykiem, więc bez obaw bedzie lajtowo! ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...