Skocz do zawartości

[MTB] do 600zł. Nowy lub używany.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

ten temat to jakas masakra. poczytaj autorze chociaz z godzine, dwie ten dzial, zebys cokolwiek wiedzial. po rzucasz jakimis rowerami z auchana, a do tego zadna pomoc nie jest potrzebna.

i jeszcze 13 latek doradzajacy inne makrokesze. nie wiesz, nie gadaj.

To znajdz kurcze lepszy rower do 500zl : )

Napisano

To znajdz kurcze lepszy rower do 500zl : )

do 600zl to raz, dwa ze za taka kwote szuka sie uzywki. dales nowy, piszac ze ma dobra rame. jaka to jest dobra rama? i ze osprzet shimano? a pakuja inne do chinskich rowerow?

Napisano

Poczytaj odpowiedzi na poprzedniej stronie, tam masz same lepsze rowery do 500zł

TAK ? Damskie rowery przestan -.-

Rower za 500 zl nowka sam go jutro kupuje , a wy forumowicze tylko w glowach mieszacie : ) kazdy ma inne zdanie

Napisano

Tak z całym szacunkiem kolego Mixa - ale to, czy coś jest tandetą, czy nie - to nie jest kwestia opinii i "innego zdania", tylko kwestia faktów i zestawienia komponentów z jakich rower się składa. Jedyna różnica może polegać na tym, iż poziom od którego zaczyna się tandeta każdy ustala sobie sam. Oczywiście można nazywać szambo perfumerią, ale sensu w tym za grosz. A ten góral za 500 złotych niewiele się różni od słusznie tępionych "rowerów" marketowych i kompletnie nie jest wart tej kwoty. Jedyny plus, że nie ma tylnej amortyzacji. A skoro forumowicze mieszają w głowach, to po co w ogóle prosić o poradę? Lepiej od razu zrobić tak jak się samemu uważa. Nawet kupić marketowca. To w końcu biker będzie ponosił konsekwencje, a nie społeczność forumowa.

• Mod Team
Napisano

Ja swoją pierwsza meride kupiłem za 300 :D no fakt była rozdupcona zdrowo ale kilka groszy wcisnąłem i jeźdzłą jak marzenie ^^ poniej tylko ewentualne dokupowanie częsci :P w tej cenie to chyba tylko używka

Napisano

O czym Ty człowieku piszesz? Jaki dziecinny? Jaki full? Te "cyferki" w rozmiarach nie są z księżyca wzięte, jest to wysokość ramy podana w calach, 1cal= 2,54cm

Jest wyraźnie napisane "WYSOKOŚĆ RAMY MIERZONA OD ŚRODKA WKŁADU SUPORTU DO POCZĄTKU RURKI PODSIODŁOWEJ:

48,5 cm (19 CALI)"

Zresztą rowerek całkiem fajny do 600zł

Napisano

O czym Ty człowieku piszesz? Jaki dziecinny? Jaki full? Te "cyferki" w rozmiarach nie są z księżyca wzięte, jest to wysokość ramy podana w calach, 1cal= 2,54cm

Jest wyraźnie napisane "WYSOKOŚĆ RAMY MIERZONA OD ŚRODKA WKŁADU SUPORTU DO POCZĄTKU RURKI PODSIODŁOWEJ:

48,5 cm (19 CALI)"

Zresztą rowerek całkiem fajny do 600zł

Ciekawe hmm . Wyglada na markeciaka . . ( Jak by byl dobry nie poszedl by za 270 ) . Rower bedzie na 100% za maly na 173 cm wzrostu . Chyba ze siodlo by wziol w gore niewiadomo jak .

PS . Zle napisalem z tym fullem myslalem ze ma 2 amory bo jak widze ten styl roweru to chce mi sie rzygac marketem .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...