Mod Team KrissDeValnor Napisano 5 godzin temu Mod Team Napisano 5 godzin temu Sam w to nie wierzę, tym bardziej, że kolejny (a jeszcze powstał pomysł kupna następnego )... 1 Cytuj
michalr75 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu @KrissDeValnor Na to liczyłem To teraz powiedz, co Toba powoduje ze kupujesz kolejny rower, mając już drugi podobny a jeszcze masz chęć kupić trzeci. Za każdym razem jak czytam takie historie to zachodzę w głowę co ludźmi powoduje ze tak robią Cytuj
Mod Team KrissDeValnor Napisano 4 godziny temu Mod Team Napisano 4 godziny temu Zaawansowana roweroza, albo inna... Poza tym, chyba nie jestem w tym osamotniony, a w grupie zawsze raźniej W tym przypadku historia kolejnego zakupu ma jednak bardziej złożone podłoże. Mianowicie : ponad rok temu czaiłem się na niższy model, ale za długo zwlekałem, i jako pocieszająca alternatywa wpadł Sup. Na początku października zobaczyłem tego zawodnika, i zaskoczyło... PS @Stujumper nie wytrzymałem i musiałem (jeśli pamiętasz stare posty) Cytuj
Mod Team KrissDeValnor Napisano 3 godziny temu Mod Team Napisano 3 godziny temu To trochę tak, jakby pytać fana motoryzacji "po co ci 5 samochód sportowy ?" (a niektórzy mają więcej)... Tym razem pojawiła się myśl o innym typie roweru (no gravel ), więc może byłoby to jakieś usprawiedliwienie @michalr75Jak jesteś ciekawy, to pisz na priv - myślę, że na dojazdy do roboty mógłby się przydać (zamiast męczyć retro MTB), a cena raczej nie do pobicia. Cytuj
marvelo Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Z rowerami jest o tyle łatwiej, że nie wymagają OC, corocznego badania technicznego i zajmują mniej miejsca. Cytuj
Greg1 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, michalr75 napisał: co Toba powoduje ze kupujesz kolejny rower, mając już drugi podobny a jeszcze masz chęć kupić trzeci. Za każdym razem jak czytam takie historie to zachodzę w głowę co ludźmi powoduje ze tak robią Inny kolor - jak masz kask biały, czerwony, zielony i czarny to nie możesz jeździć na niepasującym kolorystycznie rowerze, musisz mieć kilka rowerów w pasujących kolorach Cytuj
michalr75 Napisano 13 minut temu Napisano 13 minut temu (edytowane) Rowery to również moja pasja, wystarczy spojrzeć w temat Dystans, ile czasu spędzam na dwóch kółkach, ale wystarcza mi jeden rower, plus drugi dojazdowy (stary Trek MTB z lat dziewięćdziesiątych na kole 26) do pracy na zimę, żeby nie degradować głównego MTB w zimowej solance. Posiadanie kilku rowerów o podobnej charakterystyce jest zupełnie nieekonomiczne że tak powiem🤪 Dlatego jestem ciekaw jak to ludzie motywują. Edytowane 12 minut temu przez michalr75 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi