Skocz do zawartości
  • 0

Amortyzatory RockShox z Aliexperess

Pytanie

Gość Bernard
Napisano

Hej,

Szukam amorka tylnego i znalazlem takie cudo na aliexpress RockShox Super Deluxe Select+ za 1300plnow

https://www.aliexpress.com/item/1005008731262238.html?spm=a2g0o.productlist.main.1.66b7xGQLxGQL0F&algo_pvid=b2608bb7-54e4-4639-b4cd-7eaff299cc76&algo_exp_id=b2608bb7-54e4-4639-b4cd-7eaff299cc76-0&pdp_ext_f={"order"%3A"4"%2C"eval"%3A"1"}&pdp_npi=4%40dis!PLN!781.99!781.99!!!1480.48!1480.48!%40211b813b17501490303965310e0d05!12000046432581973!sea!PL!1680821451!X&curPageLogUid=8uSmmIYs8FOE&utparam-url=scene%3Asearch|query_from%3A

Czy ktos ma doswiadczenie z takimi amorkami?

To oryginaly, czy niecne podrobki? Gdzie jest haczyk?

Cena wydaje mi sie dobra, zakladam, ze jakis VAT na granicy moze dojsc, ale moja pierwsza obawa to oryginalnosc czesci.

Z gory dzieki za pomoc,

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Napisano

Chciałam kupić amora z niemieckich sklepów typu bikediscount, serwis mi powiedział, że kupując przez takie strony mogą być problemy np. z reklamacją. 

Żadnego opisu, nic na stronce. No nie wiem. Równie dobrze obiektem aukcji może być samo pudełko pod amorkiem 🤣

• 0
Napisano

W tym serwisie ładnych głupot naopowiadali . Kupując w BD masz lepszą obsługę posprzedażną niż kupując analogiczmy towar u nas gdzie zawsze wymyślą , że to z twojej winy amor się rozsypał.

• +1 pomógł 2
  • 0
Napisano

Z BikeDiscount nigdy nie miałem problemu ze zwrotem lub reklamacją. Mają często amortyzatory w niskich cenach ale bez oryginalnego opakowania, wystarczy dokładnie przeczytać ogłoszenie,  tam wszystko jest dobrze opisane.

• 0
Napisano (edytowane)

Akurat odesłanie amora to mniejszy problem niż łażenie do polskiego serwisu i słuchanie jakim to się nie jest głupim i uszkodzenie spowodowane przez użytkownika. Jak @pecio napisał. W tych szwabskich netowych sklepach podejście do klienta jest zupełnie inne/lepsze w razie wu. Ja pękniętą ramę reklamowałem najpierw emailowo to mi kazali ją przeciąć i przysłać fotkę. Ramy w ogóle nie kazali mi odsyłać. Zgłupiałem z tym przecięciem, ale wyjaśnili mi że to potrzebne by ją wykluczyć z obrotu, więc przeciąłem wysłałem fotki i dostałem zwrot 100% kasy bo tej ramy nie produkowali a innej nie chciałem.

Edytowane przez DyktaTusek
  • 0
Napisano

To db wiedzieć. Nie zdecydowałam się na kupno zza granicy, bo na tamten czas czytałam opinie... różne po prostu.🤷‍♀️ To jeśli chodzi o bd itp. Mnie bardziej chodziło o to, że nie zamówiła bym czegoś o wartości 1000zl z alli, temu i innych alibab. Enilej, gościu już se pewnie ogarnął temat😁

Gość
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Odpowiedz na pytanie...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Dodaj nową pozycję...