Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
2 godziny temu, Sabarolus napisał:

Ciekawe ile bedzie kosztowac ta Deorka... 

No konkurencyjnym forum ktoś znalazł Deore 'upgrade kit' za 432 Euro (przeliczane z Filipińskich peso), to było niestety bez podatku więc wyjdzie 2k+ zł za manetke i przerzutke. Nie wiem czy w tej cenie nie wolałbym zostać przy mechanice i kupić XTRa.

Napisano

Ktoś gdzieś w którymś temacie płakał  z powodu braku telewizorków w manetce . Jak szaleć to szaleć .......plazmę 85 cali  zapodałem 🤣

20250618_132735.jpg

Pięknie czy nawet wręcz cudownie Garmin " gada " z Shimano Di2. A manetka wysłała pilota Garmina na emeryturę.  Dodatkowy " prztyczek " w XTR robi  za 3 " guziczki " w Edku.

• +1 pomógł 1
Napisano
1 godzinę temu, Talrand napisał:

No konkurencyjnym forum ktoś znalazł Deore 'upgrade kit' za 432 Euro (przeliczane z Filipińskich peso), to było niestety bez podatku więc wyjdzie 2k+ zł za manetke i przerzutke. Nie wiem czy w tej cenie nie wolałbym zostać przy mechanice i kupić XTRa.

jeżeli to by się sprawdziło to słabo bo set manetka + przerzutka XTR to w tej chwili okolice 920-960 zależnie jak manetka montowana

Napisano

W ciągu roku więcej czasu zejdzie na cackaniu się z baterią niż na wymianę linki i pancerza.

Mam nadzieję, że tradycyjne napędy nie znikną dopóki mam jeszcze siłę jeździć na rowerze:)