pecio Napisano 5 Czerwca Napisano 5 Czerwca Garmin do tej pory wykorzystywał /wykorzystuje swoją "monopolistyczną " pozycję i ma odjechane w kosmos ceny swoich urządzeń . Z drugiej strony na usprawiedliwienie , nikt nie ma takiego wsparcia , obsługi gwarancyjnej i "usług dodanych" w postaci ekosystemu. W Garminie czują oddech konkurencji i presji cenowej . Wyrazem tego jest mocna przecena niektórych szpejów np. pedałów z pomiarem mocy , "luksusowych "😉zegarków . Na polu szeroko pojętych "czujników zdrowotnych " już dawno polegli . Favero mocno , bardzo mocno wyszarpał wielki kawał torcika. Zresztą teraz kupujesz grupę Srama masz systemowego Quarq"a , że nie wspomnę o innych. Rynek wszystko pomalutku weryfikuje . Cytuj
pecio Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu (edytowane) Dla Edziów z rodzinki xx40/xx50 jest nowa 31.31. Nic nie spartolili wszystko pięknie śmiga . Poprawki to : Naprawiono awarię, gdy mapy są uszkodzone. Naprawiono wykrywanie incydentów, które nie uruchamiają się w niektórych przypadkach. Trasę powrotną 30 km przeliczył od strzała, zboczenia z kursu i przeliczenia w mniej niż dwie sekundy . Linia wyznaczona perfekcyjnie z wszystkimi moimi zwodami ( jakby dziad mnie przejrzał ). Łączność , zrzut danych błyskawiczny. Edytowane 16 godzin temu przez pecio 1 Cytuj
Rybus85 Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu (edytowane) Jak to jest że u Ciebie tak szybko pokazuje aktualizacje? Jakieś foty u Garmina za narzekanie chyba 😂 U mnie nadal pokazuje tylko 31.30. Na kompie też . Lol. Przed wyłączeniem urządzenia jeszcze kilka razy kliknąłem żeby wyszukał i nagle się pokazała. Garmin 🤷 Edytowane 15 godzin temu przez Rybus85 Cytuj
Eathan Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu U mnie wpadła wczoraj pod wieczór jak wróciłem z roweru i zapisałem jazdę. To efekt bycia w programie BETA. btw tutaj jeszcze nic nie napisali => https://forums.garmin.com/beta-program/edge-540-840-1040/f/announcements Cytuj
bashey_pl Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu @Eathan i nie napiszą😉. Jest to wersja stabilna, nie beta. Cytuj
dfq Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu (edytowane) Mi też dzisiaj nagle wpadła 31.31 ale jeszcze nie testowałem bo dopiero po jeździe. Wcale jej nie szukałem 🤣 Edytowane 9 godzin temu przez dfq Cytuj
wymiennik Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu (edytowane) Zapytam tutaj pytania aby nie zakładać nowego tematu. Garmin Edge 2 Ekrany danych -> ClimbPro Na dole jest miejsce na dwa pola, które można edytować. I tu moje główne pytanie. Jak nazywa się pole, które będzie pokazywać pozostały dystans do końca podjazdu, a nie do końca trasy? Chcę wiedzieć ile muszę się jeszcze męczyć. 😁 I drugie pytanie. W tym samy widoku ekranu danych, u góry są dwa pola "poz. dystans" i "poz. wznios". Czy tych pól nie można zmienić? Edytowane 7 godzin temu przez wymiennik Cytuj
pecio Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu (edytowane) W wykastrowanym Edge czyli Explore 2 ( bo o takiego chodzi ) masz takie pola danych o jakich piszą w instrukcji strona 62 https://www8.garmin.com/manuals/webhelp/GUID-E67DE53E-5B08-4903-9767-F58973BC1829/PL-PL/Edge_Explore_2_OM_PL-PL.pdf A żeby przekonać się czy pole można zmienić , naciśnij palcem ( to pole ) na ekranie i przytrzymaj . Jak się podświetli to możesz edytować zawartość. Edytowane 7 godzin temu przez pecio Cytuj
wymiennik Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Czyli tak jak myślałem, tylko te dolne pola można edytować. Jeśli dobrze widzę w tej instrukcji, to nie ma takiego pola które by odpowiadało odległości do końca podjazdu. Przynajmniej żadne z opisu tych pól nie pasuje. A czym różni się od siebie "dystans do następnego" od "dystans do punktu"? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi