Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

Mam Monarcha. Nie ma go na liście, ale poczytam, wiedza na pewno się przyda. Ogólnie to z ciekawości pytam, bo damper mam dobrze dobrany, wg. tabeli RSa:

post-1279-0-53550500-1524564529.jpg

Tune H/H, a przełożenie skoku ramy mam 3:1.

• Mod Team
Napisano

Autor miał pełne gacie (najbardziej w życiu - z tego co mówił), a mi wystarczyłaby ta szutrówka, po której jechał samochodem ;)

Jedno jest pewne : ptaki nikogo wcześniej z rowerem na szczycie nie widziały :no:

• +1 pomógł 1
Napisano

Wygląda jak by ktoś nie mógł się doczekać widłów pod 32” i poprosił kogoś aby potrzymał mu piwo ;)

Fachowo zacisk zamontowany, daję łapkę w górę, z chęcią zasubskrybował bym wideo z dziewiczego lotu. 

• Haha 1
  • Mod Team
Napisano

Może jestem stary i ledwo widzę na oczy, ale czy to nie jest przypadkiem AI, albo inny fotomontaż ? Tyle tego ostatnio, że robię się coraz bardziej podejrzliwy... Wydaje mi się, że widzę tarczę przez lagi. Czy to tylko chamski spaw ?

Napisano

Podobnież ostatnio po studiowaniu neta zacząłem spluwać trzy razy przez lewe ramię zanim uwierzę ale tam na powiększeniu pieknie widać jak ktoś rzygał, przepraszam, spawał lagi z odciętymi dropami widła 🤡  Spaw jak w listopadową, piątkową noc między barem a kebsem.

• Haha 1
  • Mod Team
Napisano

Może kiedyś już była

W komentarzu ktoś napisał : "That is so cool!!! There is an 85yr old gentleman that lives near and rides my local trails. He also does trail work. It is such an inspiration to keep being active!"

Nie mam pytań...

• +1 pomógł 1