Skocz do zawartości

[Forum] Do zobaczenia!

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wiem :D 

Wczoraj wpadła jakaś aktualizacja, bo przez chwilę widziałem niebieski kolor. Swoją drogą, nie wiem czy nie był nieco przyjemniejszy dla oka.

Napisano

@MikeSkywalker, pewnie to głupie pytanie, ale nie zwróciłem wcześniej na to uwagi: od kiedy zasiadasz "w reżyserce"? 🤔

Cofam pytanie, bo jak się najedzie u Ciebie w znaczek w awatarze wyskakuje "moderator", ale u @sznib jest dodatkowo w prawy górnym rogu postu, bez zmian, "Mod Team".

Napisano

Ale jazda, oprócz łapki w górę są jeszcze emotki! 🤪

Napisano

To chyba chodzi o to, że 1/13 to Świeżak. 2/13 to będzie Kartofel czy inny Ziemniak.

Napisano

Wiecie czego mi jeszcze brakuje jak już takie zmiany nastąpiły? Emotikonów "👍" i "👎". Można by w ten sposób określać czy zgadzamy się z przedmówcami.

Napisano

Pomysł dobry, ale pewnie silnik Forum tego nie ogarnia. Można pewnie dodać emotki, natomiast nawet "👎" będzie się sumowała do "Plusów".

• Mod Team
Napisano

Rangi można zobaczyć wchodząc na profil:

• Świeżak

Świeżak

Earned 11 Listopada 2009

• Uczeń

Uczeń

Not yet earned

• Odkrywca

Odkrywca

Not yet earned

• Ten od rowerów

Ten od rowerów

Not yet earned

• Entuzjasta

Entuzjasta

Not yet earned

• Znachor

Znachor

Not yet earned

• Stały bywalec

Stały bywalec

Not yet earned

• Wschodząca gwiazda

Wschodząca gwiazda

Not yet earned

• Pro

Pro

Not yet earned

• Wymiatacz

Wymiatacz

Not yet earned

• Mentor

Mentor

Not yet earned

• Weteran

Weteran

Not yet earned

• Emeryt

Emeryt

Napisano
26 minut temu, sznib napisał:

Rangi można zobaczyć wchodząc na profil

Dla mnie osobiście - za dużo tego...

Godzinę temu, skom25 napisał:

Pomysł dobry, ale pewnie silnik Forum tego nie ogarnia.

Skoro można dodać uśmieszki i inne to dlaczego nie kciuki? Nie wiem, nie znam się. Pytam.

Napisano

A ktoś wie ile było dotychczas? Bo też chyba sporo.

Można dodać kciuki, ale pewnie w formie ikonek. Jednak nadal będą wrzucane do jednego "worka". Wyobraź sobie że loguje się jakiś Troll, a takich było sporo. Wszyscy dają mu 👎, ale jest to liczone do ogólnej puli "reakcji" na jego Posty. W efekcie taki wiecznie minusowany Troll, będzie na takim samym poziomie jak osoba która dostaje 👍.

Oczywiście jeżeli da się dodać emotkę, to ja jestem "za", mimo że tak jak wspomniałem zaburzy to nieco statystykę.

Napisano

Moje doświadczenie z innych for dyskusyjnych jest takie, że 👎 niczemu nie służą poza zaognianiem kłótni i w większości przypadków administracja i tak je wyłącza po kilku miesiącach. 

Napisano

Na YT też były łapki w dół z widoczną ilością dodanych, przez cenzurę została tylko możliwość dodania łapki ale w sumie nic to nie daje bo nie widać ile ich jest.

Napisano

@Alsew nie będę tutaj zaczynał dyskusji, bo to bez sensu. No ale zastanów się, czy jakieś wirtualne rangi coś zmieniają i czy jest się o co oburzać. Ja to napisałem w formie żartu. Mnie też to zdziwiło, ale na koniec to i tak nie ma kompletnie znaczenia.

Zabrzmiało to trochę jak lament dwunastolatka albo ubolewanie, że UCI nie chce uznać wyniku uzyskanego w wyścigu o "Kalesony Wójta". 

Napisano

Urzędujemy na forum latami. Budujemy jakąś tam swoją renomę, wyrażaną statystykami naszego profilu. I nagle ciach, wszystkim po równo.

No nie wiem, czy jest to w porządku. Migracja dotychczasowych zasług powinna jakoś zostać przeprowadzona.  Zabytkowe punkty ostrzeżeń za to się pięknie ostały.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...