Jaco80 Napisano 20 Maja Napisano 20 Maja (edytowane) https://fitness-home.pl - 100% pozytyw To może i ja opisze przygodę chociaż trochę czasu już minęło... Do lipca 2025 kulałem się na tanim chińskim elektryku, lepszy rower chciałem kupić w 2026. Ale nagle na Allegro w sobotę 5 lipca 2025 znalazłem promkę na ostatni egzemplarz fulla GasGas MXA-1 w cenie 9999 zł. Super cena (3 tysiące taniej) szybka decyzja, biorę. We wtorek ma być. W niedzielę wieczorem wracam z ostatniej przejażdżki chińczykiem - w TV coś mówią o jakimś pożarze hali z rowerami elektrycznymi w Kędzierzynie. Myślę sobie co za zbieg okoliczności, w Kędzierzynie jest przecież firma gdzie kupiłem nowy rower, zaraz... Tak, to była ta sama firma, no ładnie. Spaliło się wszystko w tej hali. W tym pewnie mój nowy rower xD Na szczęście wszystkie Gasy trzymali gdzie indziej i mimo dużego pożaru nie było opóźnień (odpowiedzieli nawet na wiadomość nocą i we wtorek doszedł. Ale się trochę stresu najadłem. Firma chyba na szczęście to przetrwała, działają nadal. https://www.kk24.pl/artykul/23979,potezny-pozar-hali-magazynowej-w-kedzierzynie-kozlu-ogien-objal-cala-konstrukcje Edytowane 20 Maja przez Jaco80 Cytuj
Mod Team sznib Napisano 8 Czerwca Mod Team Napisano 8 Czerwca Nie sklep, ale platforma, ale dostępne są tam części rowerowe - Vinted. Zdecydowany negatyw, porażka i dno. Kupisz przedmiot niezgodny z opisem, zero realnej pomocy. Po dwóch tygodniach od zakupu dostałem kilka gotowych formułek z prośbą o opisanie sytuacji i zdjęcia (wysłałem, a potem znowu wiadomość podobna), koniec końców i tak zaakceptowali sprzedającemu. Bez żadnego wyjaśnienia czy uzasadnienia. W cenie zakupu każdego przedmiotu jest "Pakiet ochronny", a realnie nie ma żadnej ochrony. Cytuj
KSikorski Napisano 20 Lipca Napisano 20 Lipca Bikecenter.pl - kupiłem w atrakcyjnej cenie sztycę RockShox Reverb C1 z manetką 1x. Sztyca po kilku tygodniach złapała SAG nie do skasowania vent valve`m. Cóż, taka uroda wieloletniego magazynowania. Napisałem maila w sobotę, w niedzielę dostałem odpowiedz, odesłałem sztycę z oczekiwaniem przeprowadzenia serwisu wnętrzności. Po tygodniu otrzymałem sprawną sztycę. Opinia pozytywna. Cytuj
Eathan Napisano Środa o 13:37 Napisano Środa o 13:37 (edytowane) Sklep: centrumrowerowe.pl Ocena: Pozytywna / Rozczarowanie Kilka zakupów online, szybka dostawa, zgodnie z opisem. Były również zwroty i tutaj również bez problemów. Jednak zakup stacjonarny roweru, którego nie było na stanie (w danym rozmiarze) to rozczarowanie. Tutaj mamy ZUPEŁNIE inne terminy. Nie ma "u ciebie już jutro". Zdaniem sprzedawcy czeka się tydzień! Znacznie lepiej zamówić towar online z dostawą do domu bo wtedy faktycznie będzie szybko. Po wpłacie zaliczki pozostaje czekać. Mimo, że to sieciówka nie można jechać zrealizować zamówienia w innym sklepie, który akurat dany rozmiar ma na nastanie. Edytowane Środa o 13:38 przez Eathan Cytuj
KNKS Napisano Środa o 16:30 Napisano Środa o 16:30 Rozumiem, że piszesz o CR w Zabrzu. Podjechałem tam ostatnio kupić kilka rzeczy. Pomyslałem, że mam blisko, po co mam zamawiać do paczkomatu. Na miejscu rozczarowanie. Bloków KEO brak, dętek TPU brak, dobrze że chociaż wosk udało się kupić. Chciałem jeszcze kupić szybkę do Oakley Sutro, ale tez nie było. Poprosiłem sprzedawcę o sprawdzenie dostępności, ale stwierdził że mam sobie sprawdzić na stronie internetowej, a najlepiej zamówic do paczkomatu. I bądź tutaj mądry. 🙄 Na koniec prawie wjechał we mnie jakiś grubas na elektryku, test,ujący rower o gabarytach motocykla na sklepowwj alejce. Więcej się nie wybieram. Dodam tylko, że kilka razy kupowałem stacjonarnie w CR we Wrocławiu (Bielany) i zatowarowanie jest tam NIEPORÓWNYWALNIE lepsze. 1 Cytuj
spidelli Napisano Środa o 19:31 Napisano Środa o 19:31 (edytowane) @KNKS Ciekawe czy i ile razy mijaliśmy się w CR Bielany Edytowane Środa o 19:32 przez spidelli 1 Cytuj
marvelo Napisano Środa o 19:42 Napisano Środa o 19:42 Piasta przód Novatec NT-A171SB szosa 32otw. SR, Koła i opony rowerowe – obręcze, piasty, dętki, ogumienie | Rowerowa Holandia, Piasty rowerowe do rowerów, Piasty rowerowe przednie do rowerów, Przednie Polecam gorąco sklep rowerowaholandia.pl. Warto zaglądać, bo czasem można "wyhaczyć" coś w naprawdę dobrej cenie. Sprawna obsługa. Szukaj Cytuj
Eathan Napisano Środa o 19:46 Napisano Środa o 19:46 3 godziny temu, KNKS napisał: Rozumiem, że piszesz o CR w Zabrzu. Dokładnie tak. Z ta alejką z jednej strony to fajy pomysł, ale w praktyce cholernie niebezpieczne. Jeżdża tam jak wariaci i nawet nie wiesz, kiedy przyjdzie wyciągać rower z swojego tyłka 1 Cytuj
Mod Team bogus Napisano Czwartek o 15:36 Mod Team Napisano Czwartek o 15:36 Sklep: Cyklomania.pl Opinia: Pozytywna Musze przyznać, że rzadko mam do czynienia z tak dobrą obsługą, szybkie odpowiedzi na pytania, transakcja bez jakichkolwiek problemów, wynegocjowana korzystna cena plus wysyłka dokładnie we wskazanym czasie. Oby więcej takich sprzedawców. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi