KSikorski Napisano 1 Grudnia Napisano 1 Grudnia (edytowane) Zimóweczka? Mam słabość do starych authorów, kupiłem w 2005 nówkę sztukę za wszystkie posiadane oszczędności, dla 17 latka dorobek życia. Edytowane Czwartek o 17:56 przez sznib Nie cytujemy posta poprzedzającego w całości. 3 Cytuj
Thomass13 Napisano 1 Grudnia Napisano 1 Grudnia (edytowane) Tak zimoweczke skladam. Ale bedzie na hamulcach tarczowych. Edytowane 1 Grudnia przez Thomass13 Cytuj
WojtasTaba Napisano Środa o 10:01 Napisano Środa o 10:01 W dniu 1.12.2025 o 11:00, Thomass13 napisał: Dobra udało sie zdobyć widelec za 100 zl nowka i nawet geometria spoko Gdzie nabyłeś? Cytuj
Thomass13 Napisano Czwartek o 16:38 Napisano Czwartek o 16:38 Na Forum Retro Mtb. Jak zobaczyłem tak nie mogłem sobie jej kupic. Bo była dobra okazja 😁 1 Cytuj
michalr75 Napisano Piątek o 08:28 Napisano Piątek o 08:28 Kupiłem kilka dni temu lampkę na tył XOSS XR Pro z funkcją światła stopu. Działa jak należy, solidna aluminiowa obudowa, kilka trybów świecenia, możliwość zamocowania do rury pod siodłowej albo do prętów siodła, ładowanie USB-C. Zobaczymy ile wytrzyma. Cytuj
Mod Team sznib Napisano 4 godziny temu Mod Team Napisano 4 godziny temu Zamówiłem ostatnio kilka dętek TPU na zapas, jakieś klucze, naklejki, taką drobnicę, ale szybkość dotarcia paczki normalnie mnie bardzo zaskoczyła. Zamówienie złożone 3 grudnia, dzisiaj mamy 7go i dostaję info że paczka jest już u lokalnego dostawcy, wiec jutro będzie w paczkomacie. Normalnie szok, zwłaszcza jak przypomni się czasy, gdy na przesyłkę z Ali czekało się po 2 miesiące i dłużej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi