KSikorski Napisano Poniedziałek o 15:13 Napisano Poniedziałek o 15:13 (edytowane) Zimóweczka? Mam słabość do starych authorów, kupiłem w 2005 nówkę sztukę za wszystkie posiadane oszczędności, dla 17 latka dorobek życia. Edytowane 14 godzin temu przez sznib Nie cytujemy posta poprzedzającego w całości. 3 Cytuj
Thomass13 Napisano Poniedziałek o 15:15 Napisano Poniedziałek o 15:15 (edytowane) Tak zimoweczke skladam. Ale bedzie na hamulcach tarczowych. Edytowane Poniedziałek o 15:36 przez Thomass13 Cytuj
WojtasTaba Napisano Środa o 10:01 Napisano Środa o 10:01 W dniu 1.12.2025 o 11:00, Thomass13 napisał: Dobra udało sie zdobyć widelec za 100 zl nowka i nawet geometria spoko Gdzie nabyłeś? Cytuj
Thomass13 Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu Na Forum Retro Mtb. Jak zobaczyłem tak nie mogłem sobie jej kupic. Bo była dobra okazja 😁 Cytuj
michalr75 Napisano 19 minut temu Napisano 19 minut temu Kupiłem kilka dni temu lampkę na tył XOSS XR Pro z funkcją światła stopu. Działa jak należy, solidna aluminiowa obudowa, kilka trybów świecenia, możliwość zamocowania do rury pod siodłowej albo do prętów siodła, ładowanie USB-C. Zobaczymy ile wytrzyma. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi