przemeg Napisano 21 Kwietnia Napisano 21 Kwietnia Aguri Active Bike 3 na razie prowdzadzi w moim rankingu Cytuj
przemeg Napisano 22 Kwietnia Napisano 22 Kwietnia @spidelli cóż Ty finalnie nabyłeś? U mnie nowy faworyt - Inter Pack Spider 3. Wygrywa z thule i Aguri składaniem - zajmuje mniej miejsca w garażu, gdy jest nieużywany. Podoba mi się, odglądam na yt i czytam opinie i wiele osób chwali sobie, że łatwo i pewnie się montuje, dobrze wrzuca i chwyta rowery itd. Cena też rozsądna, poniżej 2 tysięcy pln. Cytuj
spidelli Napisano 22 Kwietnia Napisano 22 Kwietnia @przemeg Odpuściłem hak, wożę na dachu rowery. Cytuj
WolnaPolska Napisano 6 Lipca Napisano 6 Lipca Jeśli ma się w samochodzie hak, to warto kupić bagażnik na ten element i obecnie w legalny sposób wozić tam rowery. Myślę, że jest więcej plusów niż minusów, łatwiejszy montaż, gdyż rowerów nie trzeba podnosić na dach, nie ogranicza widoczności, np. przy tylniej szybie, samochód raczej nie spala jakoś więcej oraz rowery raczej nie zlecą, minusy chyba tylko dwa: wysoka cena i przy uderzeniu w tył, uszkodzenie rowerów. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi