Skocz do zawartości

[ZLOT] VI Oficjalny Zlot FR.org

Hanzo

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

To będziesz mnie tera uczył... wujku.  :thumbsup:

Ok, trzy reguły na początek:

1. zmień ramę, a przynajmniej skróć mostek ;)

2. kup piwo;

3. przekaż piwo na cel dobroczynny. Celem dobroczynnym jestem ja.

Dziękuję, resztę pokażę na miejscu. BTW, na Rychleby jedziesz?

Napisano

Rama FULL in progress ;-). Piwo zawsze się przyda. Piwo na cele dobroczynne, również.

Już zapomniałem o temacie Rychlebów. Muszę odświeżyć dane.

Napisano

Nie, jeżeli przyjeżdża Ghost - to jest straszneiwogóle ;)

Kuźwa, właśnie zauważyłem że u mnie w okolicy też  fajny koncert się w tym terminie kroi - Illusion, Luxtorpeda i Kult i to niemalże za darmochę...  :icon_confused: 

Napisano

Na zlot nie pojedziesz....
Za rok będziesz mógł jeszcze raz podejść do egzaminu, więc po co się spinać :thumbsup:

Napisano

Panowie. Czy ktoś wyjeżdża na zlot 24.06, pytam ze szczególnym wyróżnieniem mieszkańców stolicy? O sam transport już nie chodzi tak bardzo jak o obecność na miejscu.

Napisano

Konrad to mnie bardzo cieszy. Martwi mnie jedynie czy będzie jeszcze wolne miejsce w ośrodku, jeśli byś dał radę nagiąć wyjazd na dzień wcześniej byłoby idealnie, prawdopodobnie Safian ruszyłby z nami.

PS.

4000 post na tym forum.  B)

Napisano

Dlaczego myślisz że nie będzie miejsc? Co prawda jeszcze nie kontaktowałem się z ośrodkiem odnośnie wcześniejszego przyjazdu, ale nie powinno być problemu. Skoro jedzie Safian czy oznacza to PKP?

Napisano

Z tego co kojarzę z początkowej dyskusji nad wątkiem wcześniejszy przyjazd nie jest problemem. Gorzej z pobytem po 29.06, bo do miejscówki zwalają się jakieś kolonie czy cuś.

Napisano

Domniemam, nie jestem w temacie i nie wiem jak wygląda tam zakwaterowanie. Adam pewnie będzie jechał PKP, sam transport dla mnie nie ma znaczenia, ważne bym sam tam nie siedział i nie żłopał browarów.

Napisano

I ja również przykulam się 25tego do Brennej.

Musze zadzwonić I zarezerwować jakieś miejsce na te dwie dodatkowe noce.

Napisano

Dyliżansem i o ile dobrze pamiętam to chyba było jeszcze jedno wolne miejsce ale trzeba pisać z tym do C1ach 

z info od niego 

Termin się nie zmieni - wyjazd czwartek wcześnie rano, powrót w niedzielę wieczorem.
Bobik wraz z partnerką zarezerwowali sobie już pokoje w ustaleniu ze mną, więc raczej biorę ich za pewnik.

Tak więc jedno miejsce zostało do obsadzenia i zapraszam. Jeszcze Safian nie ma transportu, mam nadzieję że ktoś dodatkowo wesprze mazowsze, bo w 5 osób jest mało komfortowo :-)

Napisano

Miejsce jak miejsce, czy rowery się pomieszczą...

Po przeprowadzeniu eksperymentu stwierdzam, że lista pasażerów mojego prostokąta musi się zamknąć na 4 osobach łącznie z kierowcą.

W dłuższą trasę i z bagażami 4-dniowymi - w praktyce wyszło, że szkoda zachodu i szarpaniny, tzw. "piąte koło u wozu".

Chyba że ktoś preferuje standard pakistański :D

Napisano

Ja też bym chętnie pociągiem jechał, bo chyba nikt z okolic nie jedzie na zlot, a żaden znajomy też raczej nie chce się wybrać, a szkoda mi dawać tyle na paliwo, trzeba by szukać jakichś ludzi na blablacar :P

Do tych co jadą pociągiem, to do jakiej stacji dojeżdżacie - Ustroń? 

albo np. jedzie ktoś z Wrocławia i okolic, to mógłbym dojechać i potem razem się zabrać :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...