Skocz do zawartości

Wyniki na pętli dookoła Parku Śląskiego

Woland11

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ooo widze, ze moj fanklub sie rozrasta! Dzieki dziewczyny, ze coraz częściej mi dopingujecie na trasie-to krzepi w pierony :)

W nagrodę jutro zapraszam o 17.30 poświęce wam chwilke, cykniem pamiątkowe fotki, dostaniecie po autografie, a nawet kilka na zapas dla rodzin, dzieci itp, No i zdradzę wam przepis na sukces, więc weźcie sobie jakies kajeciki i dobre filoki bo bedzie troszke pisania.

Acha dziewczyny, a jak tam Moj FUNPAGE, rozwija sie cos, jakies nowe lajki wpadły? Przypilnujcie No tego, bo wiadomo, ze bez reklamy rady nie damy!!!

Ps. erzurum

Bylem, bylem przeciez codziennie jestem, bo nie moge zawieźć moich fanów! Lekkie 80km dzis wpadło :)

No to ciao

Napisano

Niesamowity wątek o o niesamowitych wyczynach, ktoś kogoś uchwycił i tyle w temacie. Pośmiać się idzie nieźle  :laugh:

Stu by was na mono objechał, to lepsze niż rolki  :002:

Napisano

Bylem, bylem przeciez codziennie jestem, bo nie moge zawieźć moich fanów! Lekkie 80km dzis wpadło

hmmm ciekawe jak długo spadałeś, aż wpadło :) z tempem jakim jechałeś to pewnie te 80 km robiłeś kilka dni :P ups sorry !! Ty liczysz sumarycznie ile w tym roku w parku zrobiłeś... ?

Napisano

hehe zamknijcie ten wątek bo na psy schodzi, na początku fajnie się śmiało teraz coraz większe bzdury się pojawiają.

ps. Spróbujcie się na hujalnodze tą pętelkę 6,42km zrobić  :thumbsup:

Napisano

niestety dziś nie jeździł.

Bylem, bylem przeciez codziennie jestem

ciekawe kto kłamie :) a tak serio to stujumper to jednak wymysł internetowy tak jak wcześniej wspominałem :) ale zabawa i tak fajna :P

Napisano

Wiecie co spotkajcie się, zmierzę wam czas i wyjdzie kto kłamie. Łatwe proste rozwiązanie

chyba nei zrozumiałeś :) jak oni mają się ścigać jak jeden z nich jest wymysłem internetowym :D :D :D

Napisano

Myślisz wymysł, łyso ci będzie jak się zjawi  :D

łysości mam dość na dziś :P a Ty jego adwokat czy co? a możę piszesz z 2 kont ? :P

Napisano

łysości mam dość na dziś :P a Ty jego adwokat czy co? a możę piszesz z 2 kont ? :P

Ta bo nie mam co robić innego, a może to Ty jesteś Stu tak jak ten czas na pętli

Napisano

Nie zamykajcie tego wątku, najzabawniejszy wątek na forum od dawna :)

mity i legendy. Tylko brakuje specjalistycznej aparatury mierzącej czas i liczby zliczanych kółek. Bo niektórym myli się 1 z 10 hehe

Napisano

No to Was koledzy zaskoczę ...

Spotkałem się z kolegą, który to jest główną częścią tego wątku. Osoba miła, można na spokojnie pogadać o byle czym ;) Jego szpeca, także zobaczyłem, pomacałem i po chwili odjechałem w szoku ; rower, nie kiepska maszyna i takiej w sklepie się nie znajdzie. Poskładana z głową i nutką kolorystyczną, jest na czym oko zawiesić. Waga powala, jak na mtb do jazdy po parku.

biker Kolega tam samo nie pozorny, jak i Ty, a nogę masz, więc nie kwestionuj czegoś, jeśli nie widziałeś, bo mógłbyś się przejechać. Zresztą zaproszenie na przejażdżkę mamy, więc może skorzystasz ?

Napisano

No to Was koledzy zaskoczę ...

Spotkałem się z kolegą, który to jest główną częścią tego wątku. Osoba miła, można na spokojnie pogadać o byle czym ;) Jego szpeca, także zobaczyłem, pomacałem i po chwili odjechałem w szoku ; rower, nie kiepska maszyna i takiej w sklepie się nie znajdzie. Poskładana z głową i nutką kolorystyczną, jest na czym oko zawiesić. Waga powala, jak na mtb do jazdy po parku.

biker Kolega tam samo nie pozorny, jak i Ty, a nogę masz, więc nie kwestionuj czegoś, jeśli nie widziałeś, bo mógłbyś się przejechać. Zresztą zaproszenie na przejażdżkę mamy, więc może skorzystasz ?

Nawet zaproszenie, to może jak się przekonam. Na samo słowo park śląski rzygam, a jak widzę święte lamy na ścieżce rowerowej to przypomina mi się slalom gigant.

Devil nie kwestionuje to domena A2i jest, Ja wiem że ten człowiek istnieje i cóż niektórzy nie wierzą nie mój problem

Napisano

noo Biker90 może zamiast wiecznie pisać, że niemożliwe, legendy, że śmieszni to przyjmiesz zaproszenie i możliwe wyniki sprawdzisz empirycznie. Jak napisał Devilek noge masz, a co to za rowerowanie bez wyzwań... tylko proszę nie mów potem, że miał lepszy rower ;D

Napisano

No fakt, Stujumpera w żadnym sklepie się nie znajdzie ...

Mieszkasz w Wawie, nie masz pewnie zielonego pojęcia, jak wygląda WPKiW, a się udzielasz. W jakim celu ? Chcesz się pośmiać ? Włącz sobie tv.

Nawet zaproszenie, to może jak się przekonam. Na samo słowo park śląski rzygam, a jak widzę święte lamy na ścieżce rowerowej to przypomina mi się slalom gigant.

Devil nie kwestionuje to domena A2i jest, Ja wiem że ten człowiek istnieje i cóż niektórzy nie wierzą nie mój problem

Filip, możemy podskoczyć w któryś dzień tygodnia, po godzinie 17 do parku. Też tam nie lubię jeździć, ale z 2-3 kółka można strzelić z kolegą.

@ Paulina ;

aby uzbierać na tego speca, to musielibyśmy sprzedać z 5 naszych rowerów ;)

Napisano

Filip, możemy podskoczyć w któryś dzień tygodnia, po godzinie 17 do parku. Też tam nie lubię jeździć, ale z 2-3 kółka można strzelić z kolegą.

Można strzelić 2-3 kółka co szkodzi

ps. Nie sztuką jest utrzymać tempo na jednym kółko lecz na całym dystansie czy to 100km czy ponad 200km

Napisano

Paulina chętnie wam ten czas zmierzę

Paulinie chodziło o to, że Ty masz jechać ;)

Który dzień ? Wtorek pasuje ? To sobie jeszcze przez poniedziałek rower odchudzę :P

Wprost ; jedziesz, czy nie ? Porażka boli ? No sorry, są lepsi niż Ty.

Napisano

ps. Nie sztuką jest utrzymać tempo na jednym kółko lecz na całym dystansie czy to 100km czy ponad 200km

a czemu usunales to, ze chcesz nam zmierzyc tempo ???? boze Ty nei masz nic innego do roboty ??? matko swieta jedyna, opanuj sie wreszcie czlowieku, to ze ktos robi 9:30, 10:30 czy 11 nie ma zadnego znaczenia, dlatego ze kazdy jezdzi na innym sprzecie i wynik tutaj nie jest obiektywny biorac jeszcze pod uwage rozne warunki w jakich sie jezdzilo... rozwalasz mnie z tym ciaglym dlubaniem w tempie, czasie, tym jak kto szybko potrafi pedalowac, podjezdzac itd.. mnei sie szczerze tym wlasnie chce rzygac. amen,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...