Skocz do zawartości

[Zlot] V Oficjalny Zlot FR.org

kyloziom

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

ta odpowiedź nad moim postem super :D !

a tak to Mokry nie gorączkuj się tak tylko zapisuj :) mam nadzieje że paru "nieletnich " się pojawi w tym ja , szczególnie że dziś już prawie złożyłem nowy rowerek :D

Napisano

jokulus25 mi zostały tylko opony i gripy do kupienia. Na zlocie chciałbym się pojawić, a nawet już teraz zapisać. Tylko pozostaje jedna mała przeszkoda - rodzice.

Mama nie chce zrozumieć, że jadę tam z ludzi tylko na rowery, a nie na skok na bank. Ciągle powtarza "A jak coś Ci się stanie?".

Ma ktoś pomysł jak przekonać mamę?

• Mod Team
Napisano

A co innego może Ci się stać w porównaniu z jazdą 'na co dzień'? Nic, tylko tu będzie dużo ludzi i gdyby faktycznie coś się komuś stało to przynajmniej od razu będzie pomoc :>

Napisano

Norma... Moich też nie przekonuje ze na co dzień w ruchu miejskim bardziej ryzykuję niż w ulubionym lesie. Drąż, powoli lecz głęboko. Masz jeszcze sporo czasu, nie daj o sobie zapomnieć! Powodzenia :thumbsup:

Napisano

Powiedz mamie, że na zlocie będą sami dorośli i odpowiedzialni ludzie, których hobby polega na jeżdżeniu rowerem a nie spożywaniu wódy i innych substancji.

Przynajmniej za dnia ...

Napisano

akurat ostatnie zdanie się zgadza.......

to normalne że tak mówią to w końcu Twoi rodzice......

spokojnie..... w końcu się zgodzą

Napisano

Przeorze pytanie które zadałeś jest lekko bulwersujące w stosunku do mojej osoby,nigdy nikogo nie obrażam ponieważ nie leży to w mojej naturze :verymad:

Napisano

Hehe, kolo nie unoś się tak:) żarcik taki, bo nie należę do żadnej z wymienionych grup, to co? Nie jestem qlturalnym człekiem? Zwykły fizol ze mnie, idę się napić....

Napisano · Ukryte przez Puklus, 10 Lutego 2013 - Brak powodu
Ukryte przez Puklus, 10 Lutego 2013 - Brak powodu

Żadnego zlizywania bitej śmietanki z kolan Przeora :laugh: :laugh: :icon_mrgreen:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...