Skocz do zawartości

[Mini-Zlot dolnośląski, Rudawy Janowickie] Kowary, 30.III - 1.IV 2012

pilon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Miło że troszczycie się o mnie :) Myślałem że spania nie będzie w planach zlotu, ino imprezki :D

Jak by co to mogę gdzieś w okolicy znaleźć lokum, i tak % nie spożywam, więc mogę wrócić te parenaście km w razie "w"

Jak by co zawsze ktoś u mnie może przekimać, raczej mąż nie będzie miał nic przeciwko.

Może lepiej nie? :)

Napisano

Miło że troszczycie się o mnie :) Myślałem że spania nie będzie w planach zlotu, ino imprezki :D

Jak by co to mogę gdzieś w okolicy znaleźć lokum, i tak % nie spożywam, więc mogę wrócić te parenaście km w razie "w"

Może lepiej nie? :)

hehe spokojna głowa jak by co jeżem poszczuje :P

Napisano

Bidoku co ten "dzwon" Ci uczynil... powazka dali Ci ultimatum na alkohol?

Napisano
Bidoku co ten "dzwon" Ci uczynil... powazka dali Ci ultimatum na alkohol?

No :)

@ Cox, masz czym się chwalić :) To ja też się pochwalę : dostanę do testu napęd w postaci zębatek 39/26z . He? :)

Napisano

domyślam się że z buta :teehee: , u mnie jeszcze dużo śniegu, ale się szybko topi, w rudawach będzie podobnie

Napisano

A ja jutro będę obczajał zlocikowe tereny :whistling:

szkoda, że jutro a nie w niedziele, bo jutro niestety nie mogę :/ a tak bym potowarzyszyła :)

Napisano

Oki, Miśki, jutro kolejne ustalenia, telefony w sprawie dostawek, zaktualizuje się lista uczestników, na pierwszej stronie...

Ktoś coś ma do przekazania przed moimi banglaniami jootro? ;)

Napisano

no dobra, ja zwerbowałem 3 osoby (może 4), tylko że ostateczną odpowiedź będę miał pod koniec tygodnia

Napisano
:woot::teehee: Super, aczkolwiek z trojgiem towarzyszy deTema nie ma mowy by się pomieścić w Podgórzu... :icon_confused: Ta decyzja odnośnie Twoich, na ten tydzień by musiała być ostateczna, żeby nie było jajec, bo w takim razie potrzebny będzie trzeci ośrodek... Ja mam z ostatnich dni newsy marne jeśli chodzi o moje możliwości czasowo-organizacyjne, mianowicie prawdopodobnie od poniedziałku, 12. marca, do piątku, 23. marca, będę delegowany do Czech... Strasznie marnie wtedy widzę z mojej strony skoordynowanie trzeciego ośrodka, zaliczek itp... Dodam, że praca taka, że do 18:00 zapomnieć o Forum i komóreczce... :verymad: Cox, najwyżej byś musiał zostać ojcem trzeciej rodziny ;)
Napisano

Cox, daj znać jak tam Twoi towarzysze... Mnie półtora dnia nie było praktycznie w domu, dlatego wspomniane dzwonienie odłożyłem na jutro, może to nawet lepiej w świetle oczekiwania na newsy... :)

Napisano

Oki, załatwiona dostawka w Ranczo, zaDymek ma gdzie spać ;)

Lista na pierwszej stronie zaktualizowana (jeśli by wyglądało po staremu, to odświeżcie kilka razy przeglądarę...)

Składy na ośrodek leciutko przemieszane, tak, żeby pary miłosne nie miały dostawkowicza w pokoju i tak żeby dziewczyny nie były dostawką, tylko normalnym łóżkiem :)

W tej chwili nie wiem jak to inaczej ugryźć, może coś lepszego wymyślę (rozmieszczenie), jeśli są reklamacje, to proszę na PW do mnie ;)

Napisano

Czy ktoś będzie jechał przez Legnicę i będzie miał jakieś wolne miejsce osoboworowerowe? ;D Dodam, że dysponuje swoim bagażnikiem na dach

Napisano

Nie ma ktoś odsprzedać lewego ramienia korby deore lx hollowtecha? :D zajechałem gwint i w chwili obecnej mój udział w zlocie stoi pod wielkim znakiem zapytania :(

Napisano

ja mam do opchnięcia korbę Deore 2010 HT2 wraz z suportem i blatem za 100

Stan techniczny ideał, tylko ma otarcia od buta

Napisano

Pilon, jednak 1 osobę załatwiłem, nie będzie problemu ze spaniem bo sam zaproponował że weźmie dmuchany materac, możesz go dopisać do mnie do domku, ale nie musisz, chyba właściciel nie będzie miał nic przeciwko

Napisano

Cox, juteros dopytam...

Dziś, w terenie, na naszej planowanej za miesiąc trasie - niebieski rowerowy pod Wielką Kopę Rudawską ;)

mg0781a.jpg

Pozdro i do zoba za miesiąc na miejscu ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...