zaDymek Napisano 23 Lutego 2012 Napisano 23 Lutego 2012 Miło że troszczycie się o mnie Myślałem że spania nie będzie w planach zlotu, ino imprezki Jak by co to mogę gdzieś w okolicy znaleźć lokum, i tak % nie spożywam, więc mogę wrócić te parenaście km w razie "w" Jak by co zawsze ktoś u mnie może przekimać, raczej mąż nie będzie miał nic przeciwko. Może lepiej nie?
tysia87 Napisano 23 Lutego 2012 Napisano 23 Lutego 2012 Miło że troszczycie się o mnie Myślałem że spania nie będzie w planach zlotu, ino imprezki Jak by co to mogę gdzieś w okolicy znaleźć lokum, i tak % nie spożywam, więc mogę wrócić te parenaście km w razie "w" Może lepiej nie? hehe spokojna głowa jak by co jeżem poszczuje
Szoppers Napisano 23 Lutego 2012 Napisano 23 Lutego 2012 Miło że troszczycie się o mnie Myślałem że spania nie będzie w planach zlotu, ino imprezki Jak by co to mogę gdzieś w okolicy znaleźć lokum, i tak % nie spożywam, więc mogę wrócić te parenaście km w razie "w" Bidoku co ten "dzwon" Ci uczynil... powazka dali Ci ultimatum na alkohol?
evo07 Napisano 23 Lutego 2012 Napisano 23 Lutego 2012 jedziemy śmigać czy chlać?? bo już się pogubiłem?? wolę opcję nr 1 alkoholiq;] a może na śnieżkę??
Cox Napisano 23 Lutego 2012 Napisano 23 Lutego 2012 Pochwalę się sprzętem, miał być gotowy tuż przed zlotem, ale trochę się pospieszyłem i już jest http://www.forumrowerowe.org/topic/106106-11059-merida-matts-flx-team-by-cox/
zaDymek Napisano 23 Lutego 2012 Napisano 23 Lutego 2012 Bidoku co ten "dzwon" Ci uczynil... powazka dali Ci ultimatum na alkohol? No @ Cox, masz czym się chwalić To ja też się pochwalę : dostanę do testu napęd w postaci zębatek 39/26z . He?
pilon Napisano 24 Lutego 2012 Autor Napisano 24 Lutego 2012 A ja jutro będę obczajał zlocikowe tereny
Cox Napisano 24 Lutego 2012 Napisano 24 Lutego 2012 domyślam się że z buta , u mnie jeszcze dużo śniegu, ale się szybko topi, w rudawach będzie podobnie
tysia87 Napisano 24 Lutego 2012 Napisano 24 Lutego 2012 A ja jutro będę obczajał zlocikowe tereny szkoda, że jutro a nie w niedziele, bo jutro niestety nie mogę :/ a tak bym potowarzyszyła
pilon Napisano 25 Lutego 2012 Autor Napisano 25 Lutego 2012 Nom, może właśnie jutro, albo za tydzień, bo wypad przełożyliśmy...
pilon Napisano 28 Lutego 2012 Autor Napisano 28 Lutego 2012 Oki, Miśki, jutro kolejne ustalenia, telefony w sprawie dostawek, zaktualizuje się lista uczestników, na pierwszej stronie... Ktoś coś ma do przekazania przed moimi banglaniami jootro?
Cox Napisano 28 Lutego 2012 Napisano 28 Lutego 2012 no dobra, ja zwerbowałem 3 osoby (może 4), tylko że ostateczną odpowiedź będę miał pod koniec tygodnia
pilon Napisano 28 Lutego 2012 Autor Napisano 28 Lutego 2012 Super, aczkolwiek z trojgiem towarzyszy deTema nie ma mowy by się pomieścić w Podgórzu... Ta decyzja odnośnie Twoich, na ten tydzień by musiała być ostateczna, żeby nie było jajec, bo w takim razie potrzebny będzie trzeci ośrodek... Ja mam z ostatnich dni newsy marne jeśli chodzi o moje możliwości czasowo-organizacyjne, mianowicie prawdopodobnie od poniedziałku, 12. marca, do piątku, 23. marca, będę delegowany do Czech... Strasznie marnie wtedy widzę z mojej strony skoordynowanie trzeciego ośrodka, zaliczek itp... Dodam, że praca taka, że do 18:00 zapomnieć o Forum i komóreczce... Cox, najwyżej byś musiał zostać ojcem trzeciej rodziny
pilon Napisano 2 Marca 2012 Autor Napisano 2 Marca 2012 Cox, daj znać jak tam Twoi towarzysze... Mnie półtora dnia nie było praktycznie w domu, dlatego wspomniane dzwonienie odłożyłem na jutro, może to nawet lepiej w świetle oczekiwania na newsy...
Cox Napisano 2 Marca 2012 Napisano 2 Marca 2012 nic nie odpowiedzieli, czyli pewnie nie jadą, ich strata, ode mnie nikogo nie dopisujemy
pilon Napisano 3 Marca 2012 Autor Napisano 3 Marca 2012 Oki, załatwiona dostawka w Ranczo, zaDymek ma gdzie spać Lista na pierwszej stronie zaktualizowana (jeśli by wyglądało po staremu, to odświeżcie kilka razy przeglądarę...) Składy na ośrodek leciutko przemieszane, tak, żeby pary miłosne nie miały dostawkowicza w pokoju i tak żeby dziewczyny nie były dostawką, tylko normalnym łóżkiem W tej chwili nie wiem jak to inaczej ugryźć, może coś lepszego wymyślę (rozmieszczenie), jeśli są reklamacje, to proszę na PW do mnie
olomaster Napisano 4 Marca 2012 Napisano 4 Marca 2012 Czy ktoś będzie jechał przez Legnicę i będzie miał jakieś wolne miejsce osoboworowerowe? ;D Dodam, że dysponuje swoim bagażnikiem na dach
zabiel17 Napisano 4 Marca 2012 Napisano 4 Marca 2012 Nie ma ktoś odsprzedać lewego ramienia korby deore lx hollowtecha? zajechałem gwint i w chwili obecnej mój udział w zlocie stoi pod wielkim znakiem zapytania
MonoVan Napisano 4 Marca 2012 Napisano 4 Marca 2012 ja mam do opchnięcia korbę Deore 2010 HT2 wraz z suportem i blatem za 100 Stan techniczny ideał, tylko ma otarcia od buta
zabiel17 Napisano 4 Marca 2012 Napisano 4 Marca 2012 możesz podesłać jakieś zdjęcia? jaki stan blatu?
Cox Napisano 4 Marca 2012 Napisano 4 Marca 2012 Pilon, jednak 1 osobę załatwiłem, nie będzie problemu ze spaniem bo sam zaproponował że weźmie dmuchany materac, możesz go dopisać do mnie do domku, ale nie musisz, chyba właściciel nie będzie miał nic przeciwko
pilon Napisano 4 Marca 2012 Autor Napisano 4 Marca 2012 Cox, juteros dopytam... Dziś, w terenie, na naszej planowanej za miesiąc trasie - niebieski rowerowy pod Wielką Kopę Rudawską Pozdro i do zoba za miesiąc na miejscu
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.