zabiel17 Napisano 15 Lutego 2012 Napisano 15 Lutego 2012 No, Miśki Kto tam jeszcze pacnie 60 PLN do piątku na Podgórze? Rozmawiałem dziś z Landlady i dwa przelewy doszły, jeszcze trzeci i 180 zł zaliczki w zupełności wystarczy Renn, pisałeś z kimś w tej sprawie? Bo też nie chcę wprowadzać Ci zamieszania podajcie namiary na konto, to zrobię przelew póki mam kasę
Renn Napisano 15 Lutego 2012 Napisano 15 Lutego 2012 zabiel17 Poszło PW z numerem konta daj znać jak wpłacisz
zabiel17 Napisano 15 Lutego 2012 Napisano 15 Lutego 2012 zabiel17 Poszło PW z numerem konta daj znać jak wpłacisz jak wrócę z siłki, to zrobię przelew
pilon Napisano 15 Lutego 2012 Autor Napisano 15 Lutego 2012 Bart, jesteś gigant! Dzięki, no i sam sobie też możesz być wdzięczny - masz na wyjeździe z głowy płaconko
zabiel17 Napisano 15 Lutego 2012 Napisano 15 Lutego 2012 Bart, jesteś gigant! Dzięki, no i sam sobie też możesz być wdzięczny - masz na wyjeździe z głowy płaconko oj tam oj tam oficjalnie-przelew zrobiony
zabiel17 Napisano 16 Lutego 2012 Napisano 16 Lutego 2012 powiem Wam, że chciałbym już końcówkę marca i ten nasz wspólny wyjazd nieodparta chęć dłuższego jeżdżenia powoduje, że powoli zaczynam wariować
zaDymek Napisano 16 Lutego 2012 Napisano 16 Lutego 2012 powiem Wam, że chciałbym już końcówkę marca i ten nasz wspólny wyjazd nieodparta chęć dłuższego jeżdżenia powoduje, że powoli zaczynam wariować To weź rower na dach i jedź w góry. W zeszłym tygodniu były idealne warunki na rower w górach. Ścieżki udeptane, słoneczko świeciło.... Po śniegu super się jeździ, przy okazji skilla się podnosi P.S. Foto z zeszłego sezonu !
olomaster Napisano 16 Lutego 2012 Napisano 16 Lutego 2012 Nurtuje mnie takie pytanie. Jakie bierzecie spodnie ? długie, 3/4 czy może krótkie ? Bo za bardzo nie wiem co na dół i czy ewentualnie bede musial coś dokupywać
Cox Napisano 16 Lutego 2012 Napisano 16 Lutego 2012 Jakby nie sypali tą ************ solą to można by nawet po ulicy coś pojeździć..... spodnie biorę krótkie + długie ciepłe, to marzec , a w marcu może być +20 lub -10
1979majkel Napisano 16 Lutego 2012 Napisano 16 Lutego 2012 Wlasnie z ubiorem bedzie najwiekszy problem bo trzeba wziasc cos jakby mialo byc cieplo i w razie czego gdyby bylo zimno - z dolnych czesci biore i grubsze spodnie na ujemne temperatury i normalne letnie plus nogawki i jakas dluga bielizne termoaktywna pod spod. Gorzej z rekawiczkami bo mam albo grube zimowe albo stricte letnie bez palcow.
Cox Napisano 16 Lutego 2012 Napisano 16 Lutego 2012 no i ważna rzecz, weźcie ochraniacze na buty, lepiej miec troche za ciepło niż przemoczone butki, a będziemy jechać z 6h, śnieg może być
olomaster Napisano 17 Lutego 2012 Napisano 17 Lutego 2012 Jak myślicie, krótkie spodnie z wkładką plus nogawki ogarną ?
zaDymek Napisano 17 Lutego 2012 Napisano 17 Lutego 2012 Rozumiem że temat " w co się ubrać" dla jaj jest? Jak dożyjecie moich lat będziecie wiedzieć jak się ubrać w góry No i plecak jest podstawą, zawsze tam można wrzucić ciuch gdy jest za ciepło, bądź wyciągnąć jak chłodno się zrobi . 3 lata z 18-to litrowym plecaczkiem pomykam i jest naprawdę fajnie + rola ochraniacza w razie gleby Już nie wspomnę o apteczce i narzędziach, które mogą nam uratować zabawę w górach ( miałem okazję prowizorycznie naprawić złamany wahacz, zdarzyło się skracać pancerz)
zabiel17 Napisano 17 Lutego 2012 Napisano 17 Lutego 2012 To weź rower na dach i jedź w góry. W zeszłym tygodniu były idealne warunki na rower w górach. Ścieżki udeptane, słoneczko świeciło.... Po śniegu super się jeździ, przy okazji skilla się podnosi P.S. Foto z zeszłego sezonu ! jeszcze żeby mieć czas na ten wyjazd kręcić w zimie kręcę, ale to nie to samo co całodniowe wypady
1979majkel Napisano 17 Lutego 2012 Napisano 17 Lutego 2012 Zadymciu naturalnie, ze nie dla jaj co my, miastowe cwoki, mozemy wiedziec o tym jakie temeperatury panuja na tych wielgasnych pagorach, ktore znamy z pocztowek i widokowek? Dozylem Twoich lat i nie wiem jak sie ubrac nie tylko w gory, ze o innych lokalizacjach i okazjach nie wspomne.
Juraleona Napisano 17 Lutego 2012 Napisano 17 Lutego 2012 Lepiej zapytać niż potem mieć karpia na twarzy bo za zimno/ciepło Ja biorę długą lycre zimową i 3/4 letnie + nogawki ewentualnie do założenia. Góra to moja norma: 2 warstwy+membrana. Rękawiczki: moje nieśmiertelniki z btwina które z powodzeniem używam w zimie na -10*C I jak Bóg da i wyrobię ze wszystkim do wyjazdu to może Endura singletrack przetestuje PS Maxxis Rendez 2.1 z przodu i High roller I z tyłu da radę?
zaDymek Napisano 17 Lutego 2012 Napisano 17 Lutego 2012 OPONA RENDEZ Zaprojektowana specjalnie do agresywnej jazdy po ścieżkach Jeżeli nie masz zamiaru jeździć agresywnie, zmień HR to klasyk, co prawda nie lubie tej opony i ogólnie wkurza mnie zawyżony rozmiar maxxis'a. Za to lubię 2Ply i 42a
pilon Napisano 17 Lutego 2012 Autor Napisano 17 Lutego 2012 Kochani, co do pogody, to spokojnie Będzie ciepło Zeszły rok, 2. kwietnia, słonko, krótkie spodenki i rękawek i jeszcze się napociłem
Juraleona Napisano 17 Lutego 2012 Napisano 17 Lutego 2012 No piękne tereny, tak samo jak pogoda, ale zapakowanie ekstra ciuchów to 1 kg i jakieś 3-2 litry przy dobrym pakowaniu, a zawsze mogą poratować w razie w. Ten rendez wygląda jak crossmark z inaczej profilowanymi klockami, a że od zaszłego sezonu crossy poszły o jakieś 60% w cenie do góry to nie zamierzam kupować drugiego kompletu, pomimo że dzielnie służyły mi przez prawie 4k km Chciałbym znaleźć jakąś gumę która będzie miała dobrą przyczepność i jednocześnie rozsądną wagę i opory toczenia, bo jednak mam 50/50 teren asfalt jak dojeżdżam do tras
MonoVan Napisano 17 Lutego 2012 Napisano 17 Lutego 2012 Co do oponek, to tak troszkę hmm. Na góry moim zdaniem kompromisem są ardenty 2.25. Ale generalnie, to takie troszkę pierniczenie dasz radę praktycznie na wszystkim, zależy na ile chcesz sobie pozwolić.
Cox Napisano 17 Lutego 2012 Napisano 17 Lutego 2012 ja polecam Conti x king, weź 2,2 race sport zalety (supersonic 2.0) -waga 404g (RS około 460) -lepi sie do wszystkiego (pozytywnie) -przyzwoite opory toczenia -da sie jeździć na niskim ciśnieniu (nie wariuje) - ładne żółte napisy wady -cena około 140 zł -mizerna wytrzymałóść
MonoVan Napisano 17 Lutego 2012 Napisano 17 Lutego 2012 ale jak opona może ważyć 400g? Mój ardent ma coś pomiędzy 600-700 a i tak jest dla mnie slickiem :/
Mod Team durnykot Napisano 17 Lutego 2012 Mod Team Napisano 17 Lutego 2012 ja polecam Conti x king, weź 2,2 race sport wady -mizerna wytrzymałóść Polecasz opony jednocześnie podkreślając ich największą wadę?Gdzie sens?
Cox Napisano 17 Lutego 2012 Napisano 17 Lutego 2012 Waży 404g, ważyłem po wyjęciu z kartonika, szerokość balona 50mm, mała wytrzymałość jest wadą, ale plusy tej opony są większe, po prostu trzeba się na niej przejechać. zaraz zważę i wrzucę fotę
zaDymek Napisano 17 Lutego 2012 Napisano 17 Lutego 2012 Ha ha, ja dętki mam cięższe od tych opon! Produkty / CzÄ�Ĺ�ci rowerowe / DÄ�tki / DÄ�tka MAXXIS DH 26 x 2,5-2,7 AUTO -Zico-bike.pl O , mam pomysła, taką oponę założę pod swoją Schwalbe Mudy mary 2.5 1125gr, drut http://www.rowerowy.com/czesci/opony/muddymarry , dętkę lajtową i na snejki powinno być git
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.