Wojcio Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu No chyba on do tego jest. Dobry wynik w testach Virginia tech (ale tam wersja bez MIPS), dobra marka i zastosowanie zgodne z przeznaczeniem, chyba że planujesz np. Rekord prędkości za samochodem . Cytuj
Greg1 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 55 minut temu, pierotez napisał: Nada się spec Align 2mips jako tylko do pociskania na szosie? Spoko się nada. Też go chciałem kupić ale akurat w sklepie był tylko różowo-łososiowy czy jak tam zwał ten kolor, więc musiałem zamawiać przez neta, zamówiłem kilka do przymiarki (bo łeb kańcasty i nie każdy kask pasuje) i najbardziej podpasował MET Idolo, chyba też był lżejszy 1 Cytuj
pierotez Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Godzinę temu, Wojcio napisał: No chyba on do tego jest. Dobry wynik w testach Virginia tech (ale tam wersja bez MIPS), dobra marka i zastosowanie zgodne z przeznaczeniem, chyba że planujesz np. Rekord prędkości za samochodem . Rekordy prędkości nie ale 35+ i muszę patrzeć się w dół bo głowę podrywa 😃 Ok. Ciężki, kolory nie takie, ale dobry, lecę do CR przymierzyć tylko nie ma teraz promem żadnych . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi