Skocz do zawartości

[Dystans] dotychczasowy przebieg

Robimy Ranking ?  

394 użytkowników zagłosowało

1. 1. Robimy Ranking ?

• Tak
      324
    • Nie
      70

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

na razie coś koło 750km, prawie tylko po górach (takich prawdziwych). byłoby więcej, ale rower dość często odmawiał posłuszeństwa. :P

Napisano

Za 4 dni minie rok odkąd dostałem rower (w sumie to już 2 rower mam :D). Na pierwszym zrobiłem jakieś 5,5tys (nie pamiętam dokładnie), na nowym 3422km (od 13 lutego chyba nieźle :P ). W tym roku szacunkowo z 4200, rozpędzam się :D

Napisano

2200 km.

marnie u mnie w tym roku z motywacją.

najlepszy byl kwiecien - ponad 700 km.

raczej mojego typowego przebiegu rocznego nie zrobie.

Napisano

1500km od 27.03, przeszkadza mi moja praca magisterska (nie chce sie sama pisac), brak czasu (praca zawodowa), cos z kolanami jest nie tak i nie chce ich przeciazac, wiec krotsze dystanse robie ostatnio, ale ogolnie nie jest zle :)

Napisano

ja od 13 kwiatnia zrobiłem juz 1692km. mam nadzieje ze w tym roku puknie mi 8tys.;] bo jak dotąd to nie było za dużo czasu na bika. pozdrawiam.

Gość BarteX88
Napisano

No i w tym roku mam już 2000km ;)

Napisano

U mnie bardzo słabo ale to przez to że postanowiłem sie przyłożyć do szkoły i może mieć stypendium bo kaska na rower by sie przydała. Mam około 3900 km + jakieś 15 godzin na trenażerku. Styczeń się byczyłem więc jest licho, to samo w lutym też o wiele za mało :/ Mam nadzieje ze na tą zimę kupie trenażer do domu i będę mógł więcej kręcić, bo w zime za dużo czasu zajmuje trening na dworze i czynności z nim związane(czyszczenie itd.) . Taniej wyjdzie rolka niż zimówka.

Napisano

Styczeń 232 km

Luty 244 km

Marzec 844

Kwiecień 1293 km

Maj 1494 km

Czerwiec 1196 km

Co razem daje -5303 km .Niestety w czerwcu mnóstwo deszczu było i jedne trochę mało jeździłem .Ale co się odwlecze to nie uciecze :)

Napisano

Styczeń: 210.47 km

Luty: 451.50 km

Marzec: 509.99 km

Kwiecień: 734.63 km

Maj: 647.48 km

Czerwiec:710.96 km

Razem: 3265.03 km

Napisano

3900 na dzień dzisiejszy

jutro 100km planowane

4000 w pół roku to rokowanie na 8 tysięcy

w lipcu sierpniu i wrześniu przygotowanie do startu w II kołobrzeskim maratonie szosowym a to rokuje na przekroczenie 10 tys

a co mi tam, jak sie jedzie to km lecą

Napisano

Ja kiepsciutko, najpierw prawie tydzien przeziebienie, potem ciagle padalo. Juz prawie nie pamietam, kiedy po lesie jezdzilem, tylko szosa i szosa :).

Czerwiec '07

1176,1 km

w sumie w tym roku 7525,9 km.

Jest rokowanie na 15 tys km, ale watpie, w sierpniu i wrzesniu mam wyjazdy raczej bez roweru, a w listopadzie wypoczywac trzeba :). No ale jak 12-13 tys bedzie, to bede zadowolony.

Napisano

Witajcie! Podziwiam tych, którzy w tym roku przejechali ponad 5000 km. No, ale Oni zaczynali chyba w styczniu?

Ja zacząłem 11 maja. Na wczoraj (Kopa Biskupia, na czas, w sumie 71 km) mam 1479 km. Średnia dzienna wychodzi prawie 30 km ale przecież nie jeździłem codziennie.

---------------------------------------------------------------------------------

Licznik 2006r - 2900 km

Licznik 2007r - 1479 km - stan na 30.06.

PozdRowery dla wszystkich!

Napisano

Gdyby nie "wakacyjna robota" do której na szczęście jeżdże rowerem ;) to bym miał dużo większy przebieg a takto 1637km wybiło, trzeba troszki więcej popedałować

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...