sivesgaard Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Jestem świeżakiem. Czy możecie polecić regiony, lub konkretne trasy na szosę na śląsku? Zainwestowałem w bagażnik rowerowy więc jestem mobilny. Startuję z Katowic, ale chętnie poszerzę swoje horyzonty. Kupiłem też stravę premium więc mogę sam coś zaplanować jak pokażecie mi fajne regiony. Gravelowe łączniki też mi nie straszne, bo mam szosę endurance na slickach 38c. Cytuj
lewocz Napisano 5 minut temu Napisano 5 minut temu Nic nie smakuje bardziej niż własnoręcznie wyklikana, a następnie przejechana trasa. Skoro masz STRAVĘ to odpal sobie HEATMAPS, a zobaczysz gdzie ludziska najwięcej jeżdżą. A jeśli masz auto to otwierają się przed Tobą ogromne możliwości. Wybijasz się 30-40 km za aglomerację np w okolice Zawiercia i masz całą Jurę do eksploatacji. W drugą stronę w opolskim rowerowy raj z dobrymi i pustymi drogami. Na południe masz pod nosem góry jak lubisz. Ja osobiście lubię np podjechać gdzieś pociągiem i wracać rowerem. Odpada wtedy zabawa z autem i jakość bardziej wolny się czuję. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi