akkwlsk Napisano Wtorek o 08:30 Napisano Wtorek o 08:30 Składam rower budżetowy, niestety nie wszystko leży w szafie z częściami, więc trzeba się doposażyć Rower budżetowy, więc im taniej tym lepiej, 1. Koło tył - 29" pod QR135, obręcz minimum 25mm ID. Ewentualnie piasta/obręcz spełniająca te wymagania. 2. Korba - kwadrat lub sztywna oś, mocowanie 104bcd lub sramowski DM, długość max 170mm 3. Opony - jeśli używane to tylko bez dziur i łatek, najchętniej maxxis Ikon 29x2.2 lub coś podobnego, idealny byłby zestaw Ikon+Rekon 4. Przerzutka - 10/11s shimano, jakieś czterocyfrowe, żeby obsłużyło kasetę 11-42, koniecznie ze sprzęgłem 5. Hamulce - byle sprawne technicznie, może być nawet MT200 6. Dartmoor Cookie lub podobne Miłego, Adam Cytuj
chudzinki Napisano Wtorek o 15:21 Napisano Wtorek o 15:21 Pewnie Cię to nie zainteresuje, ale jak coś to mam do oddania za darmo oczywiście (patrz zdjęcia 😀) najlżejszą wersję Jack Rabbit II z dziurką. Końcem tygodnia może będzie jeszcze jedna, trochę lepsza 🙂. https://photos.app.goo.gl/M34QvSxK5atSRptp6 Cytuj
akkwlsk Napisano Środa o 18:15 Autor Napisano Środa o 18:15 Hej hej, dzięki za ofertę, ale na razie czaję się na jakieś lekko używane maxxisy w 3C - może ktoś zmienia na szersze Cytuj
Greg1 Napisano Środa o 18:37 Napisano Środa o 18:37 Tu masz używane Ikony 3c za nieduże pieniądze: https://www.olx.pl/d/oferta/opony-rowerowe-maxxis-ikon-29-x-2-2-2-2-zwijane-tubeless-2szt-CID767-ID17kxw5.html Cytuj
Przecietny Napisano Środa o 20:14 Napisano Środa o 20:14 Cześć. Prawdopodobnie będe miał te opony w dobrym stanie, bo mi nie przypasowały i szybko wymieniłem. Chyba nawet 4 sztuki, rano się upewnie i napiszę. Cytuj
Przecietny Napisano Czwartek o 07:38 Napisano Czwartek o 07:38 To są jednak tylko zwykłe drutowe ale za to tanio złoty trzydzieści za sztukę😁 w razie czego pisz bezpośrednio. Cytuj
akkwlsk Napisano Czwartek o 08:31 Autor Napisano Czwartek o 08:31 @Przecietny złoty trzydzieści, że 1,30zł czy że 30zł? Spoko, na razie szukam jeszcze okazji na 3C w dobrym stanie, ale jak przyjdzie już do składania a opon brak, to na pewno się odezwę 🫡 Cytuj
akkwlsk Napisano Piątek o 13:31 Autor Napisano Piątek o 13:31 W zasadzie to pozamawiałem już wszystko, poza oponami - więc jakby ktoś coś jeszcze, to nadal poluję (Przecietny pamiętam o Twojej ofercie, trzymam ją w odwodzie! ) Cytuj
Roballinho Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowane) Chcesz takie Rapid Roby? Leżą i się kurzą. 29x2,25 Oddam w cenie przesyłki. Edytowane 2 godziny temu przez Roballinho Cytuj
leejoonidas Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Kenda Karma zwijane w rozmiarze 29x1,9". Jednakże te opony są nadwymiarowe bo przy ciśnieniu około 2 bary na obręczy 27mm wew. mają szerokość balona 52,5mm, jedna waży około 580 gramów, nigdy nie były przebite, jeżdżone na mleku od jesieni do wiosny. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi