Skocz do zawartości

[Pogaduchy]Dyskusja o forum SzajBajk

Accent_Szaj

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Bardzo proszę kolegów o uszanowanie tutejszego regulaminu i innych zasad.

Chłopaki aż oczy bolą od cytowania całego wpisu tuż pod nim.

Zostaliśmy ugoszczeni, więc szanujmy gospodarzy :)

• Mod Team
Napisano
6 minut temu, PrzeLuka napisał:

Chłopaki aż oczy bolą od cytowania całego wpisu tuż pod nim.

Właśnie, właśnie. I się pierwsze warny posypały.

Napisano
W dniu 6.01.2021 o 01:37, KrissDeValnor napisał:

picie w Szczawnicy od szczania w piwnicy ;)
,, Piłem w Spale, spałem w Pile, i to jak na razie tyle :icon_wink:

Genialne w swej prostocie ! :D

Przepraszam za błędne cytownie, dziękuję za informację,  ! powyższy jest cytowany selektywnie ? Dziękujemy  za gorące powiatanie chlebem i solą na tej Ziemi. Dla ścisłości nie jesteśmy emigrantami a jedynie honorowym klubem reduty obrony dobrego imienia,  :)  zrezygnowaliśmy honorowo i solidranie  ! ( tzn mówię, za siebie i kilu znajomych inni to nie wiem)

A tak na poważnie jak można dodać swój rower w profilu ? czy trzeba się wspiąć na wyższy level ? 

Napisano
4 godziny temu, zibiJ1 napisał:

Chłopaki jak już przenieśli cień się tutaj, napiszcie maila na : admin@szajbajk.pl z prośbą o usunięcie konta. Większość z Was nadal jest tam "widoczna".

Ja tam jestem widoczny, bo na razie konta nie kasowałem. Przy całej akcji osobiście przykro zrobiło mi się z powodu braku informacji ze strony właściciela, bo w układy między nim a byłymi moderatorami się nie mam ochoty mieszać. Po prostu uważam, że jak się coś wyłącza, gdzie się angażuje grupę ludzi, to należy podać powód, choćby wyłączało się tylko czasowo. Z tego powodu, że Wam jest przykro, jest mi oczywiście również lekko przykro, ale już jak by odrobinę mniej, bo gdybym cały czas miał się przejmować tym, że komuś jest przykro, to bym chodził wiecznie struty, bo zawsze na tym świecie jest ktoś, komu jest przykro.

Napisano
Teraz, Sobek82 napisał:

Szaj mógłby dołączyć do rozmowy.  ;) 

Ty go zupełnie nie znasz. To jest Pan "głowa w piasek", który nie potrafi nawet odpisać na maila. Żadnej dyskusji z nim nigdy nie było, nie ma i nie będzie. 

Napisano

O k..... Ten temat zamienia sie w plotek.pl ale, prawie oplułem monitor jak otworzylem powyższy link.

"

Ponadto Daniel uwielbia także młodzież, a z nastolatkami bez problemu łapie dobry kontakt. W przyszłości chce otworzyć dla młodych centrum sportowe i trenować ich poprzez zabawę i medytację. Obecnie Daniel skupia się jednak na sobie i przygotowuje się do Mistrzostw Polski w kolarstwie górskim w Mrągowie, które planowane są na 16 sierpnia. "

Napisano
Teraz, unknow01 napisał:

u tego co tam gotuje porzeczkę z majonezem..Pokraka , niee Okarsa.

Chyba ten przypływ naniósł nam niestety także nieco szlamu na forum :(

Napisano

@wkg zgadzam się. Fajnie, że możemy pogadać ale ten wątek staje się kompletnym śmietnikiem pełnym wszelakiej maści niczego. Jeszcze brakuje płaskiej Ziemi, wpływu zorzy polarnej na rozwój saneczkarstwa w Chinach i będzie chyba wszystko. 

@unknow01 ewidentnie prosisz się o kłopoty.

Napisano
Teraz, unknow01 napisał:

Podobno w kranie płynie u Was trzaskowianka gratis, tylko taka ona trochę żólta ponoć, szlam z Czajki ? buuhhhaaaa

Yyyy...
image.png.3d33f907918f9926979a4e2952e7937d.pngimage.png.895945fe9c3b565817224c0c84df6e77.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...