Skocz do zawartości

[zlot] Stallovy Paprykarz 2015 czyli Zlot Miłośników Wszelakiego Żelastwa

anarchy

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

OK... To szybka piłka. Ilu byoby chętnych na kalendarz Stallovy?

Bo przy tej ilości fajowych zdjęć to aż się prosi...

Szacunek...

I.

Napisano

Ilu byoby chętnych na kalendarz Stallovy?

Kurde, ja bymbral  :)

Dobry pomysl!  :thumbsup: 

A foty nie ma co - w tym roku i ladnie i obficie.

• Mod Team
Napisano

Kłaniam,

No to tyk...

Projekt Stallovy Kalendarz Specjalny :)

1. Zdjęcia - żeby nie było, demokracją jest tu Prezes :P Czyli foty wybierze Prezesoska Komisja :) 

2. Żadnych imienin i takichtam gupot. Same numerki plus terminy stałe z cyklu Wielkanoc, 1 maja, 22 lipca i cotamjeszczebadź :D

3. Kalendarium ma zawierac terminy lub przybliżone terminy istotnych imprez rowerowych z cyklu Stallovy, Steeloween, SSEC... Wkład chetnych na kalendarium wskazany i mile widziany.

4. Jakoże ma to być specjalny i unikatowy kalendarz każdy zainteresowany nabyciem będzie mógł zgłosić daty osobiste. Ja na ten przykład zamiaruję dodać urodziny mojej Babci (Poważka) bo zawsze zapominam.

Jak dobrze pójdzie to w piatek będę miał wstepny koszt sztuki. Jakoże bedzie to raczej druk cyfrowy a nie sito ilość sztuk nie powinna mieś wpływu na koszt całkowity.

Druk pewnie odbedzie sie w Trójmieście, ale to jeszcze do potwierdzenia.

Dystrybucja ofkors w rękach Prezesa

Natenczas jak mi się zdawa mamy 4 zainteresowane osoby:

Koval

Thomasz

Prezes

Ivan

Any more for anymore?

Szacunek...

I.

• Mod Team
Napisano

..mądrze gada.. dać mu herbaty ;)
Drobne uszczegółowienie - daty osobiste tylko dla tych którzy chcą kalendarza, ale byli na Stallovym 2015.
A kalendarz każdemu kto ma coś żelaznego w domu/garażu/piwnicy/sypialni :D

• Mod Team
Napisano

Kłaniam,

Zainteresowanie naściennikiem wyrazili dodatkowo:

Artoor

zeddead

Koval

Thomasz

Prezes

Ivan

Czyli aktualnie jest na 6 sztuk.

Wstępny koszt, przy zamówieniu 10 sztuk, bez kosztów wysyłki w Polszcze to jakieś 22 ziko za sztukę.

Szacunek...

I.

• Mod Team
Napisano

A4 (może A3 jak się uda cenę dobrą załatwić), w poziomie, przekładane strony, 12 miesięcy na 12 stronach, sprężynka pod gwoździk :)

• Mod Team
Napisano

... było trochę po drodze przeciwności ale w końcu Najszybszy z Szybkich, Strzała Północy, człowiek z Głową na karku może nacieszyć się nie tylko uściskiem prezesa, tytułem Strzały 2015, unikatowym pucharem ale też zwycięskim packmanem.
Takie foto przed chwilą dostałem od wspomnianego.

2.jpg

1.jpg

Jak widać: Najszybszy Człowiek Roku używa tylko najszybszych okularów :)
(wykonanych przez karły metodą laserową)

• Mod Team
Napisano

I jak widzę końcówka gumeczki po Jedynej SłuSznej, Zewnętrznej Stronie

Bo ja Panie kolego (choć na ogół to nie wygląda) słucham, biorę do serca i ....nie śpię k.. przez Was czasami :D 
  • Mod Team
Napisano

Sen jest zdecydowanie przereklamowany :P

Zdjęcia Prezesie, miałeś przejrzeć zdjecia sie przypominam...

Bo Białka we czwartek wieczorem powraca do Albionu i jesli faktycznie mamy poskładac ścianowisa na Mikowhy'a to trzebaby się ciutkę zorganizować :)

Szacunek...

I.

• Mod Team
Napisano

Wiem, pamiętam.
Ale zrozum - za tydzień mam przedZimowy Zlot Glinu w Radomiu, kożuchy przygotować, kuboty umyć, Prezesowa specjalnie włosy tleni żeby jej nie poznali jak będzie podawała placki ziemniaczane...Czasu nie ma Panie, czasu...
A potem Mikołajkowy Zbiór Węgla w Katowicach....

Napisano

na Paprykarzu też takie górki, piachy i wąskie kiszki?

Jak byś zobaczył co Głowa na CX'sie Gienka zjeżdżał  i z jaką prędkością po luźnych badylach/błocie/liściach i cholera wie czym jeszcze to takie wydmy nie robiły by wrażenia w ogóle...

• 2 tygodnie później...
Napisano

Pewnie tak, jednak to jest stroma górka z miękkim piachem, i nie jeden wywalił by na niej otb nawet jadąc na mtb ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...