Skocz do zawartości

[blog enduro MTB] 1Enduro.pl

Wooyek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Fajnie to wyglada -  Firma z Zywca, jakby to tam szyli czy cus, ale niestety tak nie jest. Moze pomysl jest nasz, ale wykonanie daleko wschodnie. Czy zle, to wychodzi z opisu, ze nie, ale fajnie jakby wspierali miejscowy i tak ubogi rynek. Tak, to moje rodzinne miasto.

Napisano

Zgadzam się - fajnie by było. Tyle że od ok. 1,5 roku próbuję wykonać we współpracy z polskimi firmami jerseye blogowe, a od ok. miesiąca też zwykłe t-shirty i... no cóż, nie dziwię się, że zdecydowali się na zagranicznych wykonawców :/

Napisano

Nowy wpis

Michał...  :)   Sorry że tak wpadam na Twój Blog, ale jest taki malutki temat. A wiem że masz już co nieco do czynienia z takimi rowerami. 

Poszukuje ramy... w pełni zawieszonej. Gotowego roweru tak nie do końca. No chyba że rower będzie ulepiony tak jak ja chce. Sam wiesz o co chodzi.  :)

Tak w skrócie. Poszukuje ramy która będzie odzwierciedleniem roweru Dartmoor Hornet 2017 w rozmiarze ( M )... tylko że w pełni zawieszonym. Rozumiesz ?  ;) Rower musi być na kołach 27.5 plus

Takie coś poszukuje...

post-199271-0-41626300-1504899223_thumb.jpg

• Mod Team
Napisano

Myszator, jeszcze jedno słowo, litera lub jakikolwiek ślad twojej bytności w tym wątku......cokolwiek....i każdy Twój wpis będzie podlegał wnikliwej analizie zespołu moderacyjnego przed jego zatwierdzeniem.  

Zgodnie z zapowiedzią każdy wpis Myszatora od dziś podlega cenzurze. 

Napisano
Nowy wpis: Enduro Award 2017

Trzeci raz z rzędu 1Enduro zostało nominowane przez czytelników do finału plebiscytu Enduro Award. Nie ukrywam, że bardzo mnie to cieszy :D Zachęcam do oddania głosu na stronie wydarzenia :rolleyes:

enduro-award-2017.png

Napisano

"Enduro Award", "Bike Adventures", "Enduro Trails" - kompleksy i zaściankowość aż się wylewają...

Niedługo będą pisać "Santa Cruz Mountains" albo "Silver Mountain"...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...