Skocz do zawartości

[800zł] rower mtb do jazdy w terenie jak i normalnej

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A z twojego punktu widzenia jak oceniasz tego ferrini ?? pomijając plastikowe łopatki przerzutkowe :)

Mój punkt widzenia: makrokesz który ktoś chce sprzedać komuś kto się nie zna, chociażby sama nazwa ogłoszenia: Najładniejszy rower na allegro'' mówi sama za siebie, chwyt marketingowy
Napisano

Ja proponuję Krossa Horizon. Możesz go kupić za jedyne 749 zł,oczywiście za nowy egzemplarz. Osprzęt firmowy. Napęd 21 biegowy,widelec Suntour xct .

Wysyłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 991D za pomocą Tapatalk 2

Napisano

Lepszy od tego Ferrini

Już nie mów że ten kross jest tragiczny :) powiedźcie mi jak go mam dobrze zabezpieczyćprzed kradzieżą , z przodu i styłu zrobione kola na takie kluczyki.

Napisano

Już nie mów że ten kross jest tragiczny :) powiedźcie mi jak go mam dobrze zabezpieczyćprzed kradzieżą , z przodu i styłu zrobione kola na takie kluczyki.

Nie mówie że jest tragiczny ale nie mówie też że jest zaje**sty, poza tym ja jestem zakochany w swoim :D Najlepiej łańcuch za kolejne 200zł, np coś Kryptolocka
Napisano

1.

2.http://www.youtube.com/watch?v=4-Y2ghHkdks

Po prostu zbieraj i już, co do zarejestrowania na policji... Jak będzie bez zabezpieczenia to to ci mało raczej da, to jak zostawić samochód z całymi otwartymi drzwiami, na parkingu, pod centrum handlowym ale na szybie napiszesz: samochód ma alarm!!

Napisano

No to odkładaj, albo w najbliższym czasie pożegnasz się z rowerem.

Żeby było z czego nie dostaje nic kasy żeby odkładać łatwo wam mówić, mój kolega jeździ kellysem i jeszcze nikt mu od 2 lat nie podpierniczył roweru tylko zapina normalnym zapięciem.

Napisano

Żeby było z czego nie dostaje nic kasy żeby odkładać łatwo wam mówić, mój kolega jeździ kellysem i jeszcze nikt mu od 2 lat nie podpierniczył roweru tylko zapina normalnym zapięciem.

Kiedy masz urodziny? I tak wpadłem tylko na pomysł... nie traktuj tego źle ale może praca dorywcza? Skoro 18 na karku
Napisano

Kiedy masz urodziny? I tak wpadłem tylko na pomysł... nie traktuj tego źle ale może praca dorywcza? Skoro 18 na karku

Już miałem 20 stycznia teraz 2 kwietnia zdaje ezgamin praktyczny na prawko. Tak po za tym nigdzie u mnie nie moge złapać pracy w okolicy nic nie ma na wekeendy ani nic :( może masz jakiś pomysł nawet przez neta żeby legalnie zarabiać ale nie żaden sklep online czy cos.

Napisano

Już miałem 20 stycznia teraz 2 kwietnia zdaje ezgamin praktyczny na prawko. Tak po za tym nigdzie u mnie nie moge złapać pracy w okolicy nic nie ma na wekeendy ani nic :( może masz jakiś pomysł nawet przez neta żeby legalnie zarabiać ale nie żaden sklep online czy cos.

Specjalizujesz się w czymś? Jak prawko to może dostawca pizzy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...