Skocz do zawartości

[zakupy cz.3 ] Ostatnio kupiony sprzęt związany z rowerami

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzisiaj doszła paczka - klocki metaliczne formuli, tarcze shimano sm-rt79 160mm i 180mm, adapter shimano pm 180mm przód, przerzutka przednia shimano xt fd-m771 i linki przerzutek unex dynoglide.

Napisano

Pancerze linek jagwire - szare bo były w promocji, końcówki czerwone, zakończenia też czerwone, linki, łyżki do opon bo też promocja, poza tym pełen serwis hamulców u Andrew:)

Napisano

Dwa komplety klocków hamulcowych firmy Promax pod V-ki idzie jesień trzeba się zaopatrzyć :)

Dętka Maxxis Welter Weight 700x35C polecana pod oponki do 29-era

Dwa komplety łatek do klejenia na zimno

Napisano
Dwa komplety klocków hamulcowych firmy Promax pod V-ki

Jak wy wszyscy hamujecie? :D

Ja na fabrycznych klockach Tektro wartych 15zł zrobiłem 4200km i nadal jeszcze ich troszkę ich zostało.

Ja dziś zakupiłem jedynie dętkę Kendy, poprzedniej z 3 łatami nie chciało mi się już kleić.

Napisano

Jak wy wszyscy hamujecie? :D

Ja na fabrycznych klockach Tektro wartych 15zł zrobiłem 4200km i nadal jeszcze ich troszkę ich zostało.

Ja dziś zakupiłem jedynie dętkę Kendy, poprzedniej z 3 łatami nie chciało mi się już kleić.

No po 3000 tyś idą do wymiany bo robiłem im przekładki przód na tył i odwrotnie i hamowanie mam zwykle na lekko stykających klockach z felgą a w razie konieczności dociskam mocniej sporo jeździłem w warunkach opadów deszczu i po deszczu więc ścieralność jest większa

Dokładam jeszcze spinkę do łańcucha

Napisano

Przedluzka do rury sterowej, aby podniesc troche kierownice bo za nisko byla i ręce bolały przy łokciach. Jeszcze może rogi krótkie kupię

Wysłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk

Napisano

zestaw linek i pancerzy przerzutkowych Unex w kolorze niebieskim

zestaw linek i pancerzy hamulcowych Unex w kolorze niebieskim

Latarka led Cree Q5 AKU ZOOM 500 lumenów z uchwytem rowerowym

licznik Kellysa KCC 13 SILVER,stary padł

Napisano

• Pedały platformowe HT Nano ANO6SS
  • Zacisk sztycy giant, śrubka do lewego ramienia korby Hallowtech II alu cnc czerwona.
  • lampka tylnia giant micro (zielona)
  • Kask Full Face 661 + ochraniacze kolana i piszczele 661 +łokcie Dartmoor.
  • obejma klamki hamulca Formuła Oro cnc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...