Skocz do zawartości

[Dystans] dotychczasowy przebieg

Robimy Ranking ?  

394 użytkowników zagłosowało

1. 1. Robimy Ranking ?

• Tak
      324
    • Nie
      70

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A ja od momentu zakupienia aktualnego roweru [15.06.05] przejechałem dokładnie 1200.6km i wcale nie jestem z tego powodu smutny :blink:

Napisano

Widze ze ladnie smigacie.

Ja zaczalem od kwietnia jezdzic - rower dostalem.

Jakies 450 km z czego 250 w ten dluzszy weekend.

Teraz bedzie mniej bo tylko w weekendy - poewnie po 150-200 bede max robil.

Napisano

Czemu sie nie chwalicie ?? Ja jak na razie na liczniku mam 0km :angry: starym rowerem nie da sie jezdzic :) a starzy jak na razie skapia na nowy. Jeszcze troche ich pomecze i moze bede mial nowy rowerek :D

Napisano

Na razie mam 1250km o zeszłego roku ale to dlatego, że byłem mocno zajęty. W tym roku też może być kiepsko w środku sezonu (lipiec) spodziewam sie potomka więc będzie ogromny problem, zeby znaleźć czas na rowerowanie.

Napisano

myślę, że do końca sezonu wyciągnę z 5k ;]

Tez mam takie plany :P Zalozylem sobie cel 5 tys km w 2006.

na razie ogranicza mnie matura, ale w tym roku 750 km juz przejechalem. Za to od 19 maja bede juz jezdzil ile wlezie :wink:

Napisano

Tez mam takie plany :excl: Zalozylem sobie cel 5 tys km w 2006.

na razie ogranicza mnie matura, ale w tym roku 750 km juz przejechalem. Za to od 19 maja bede juz jezdzil ile wlezie :wink:

Niezły cel!w zeszłym roku miałam ponad 5500,ale w tym roku planuje dwa razy tyle.

Ciekawe czy mi się uda <_< na tą chwile mam 1500,coraz lepszą kondycje i moje kolanka powracają po woli do zdrowia :excl:

Napisano

Ja mam na liczniku cosik ponad 2800.Ale to od lipca 2005.Jakos nie ma gdzie śmigać.No i ta szkoła...A za rok matura........

Napisano

Ja mam 1100 na ten rok

Uważam że jest nieźle aczkolwiek można było jeszcze troche mocniej pojeździć :P

Jednak wszystko przede mną:P

5000 mialem w zeszlym roku

Cel tego roczny to 7000 km

Napisano

Ja od kupna roweru 28.09.05 mam cos okolo 2100km (licznik mi sie raz rozwalil i dystans skasowal :/). teraz sie biore do roboty i conajmniej 250/tydzien.

Napisano

No ja miałem 1500..ale niestety zresetowałem niechcący licznik i w tej chwili widnieje tylko 150 :)...ale pogoda dopisuje wiec niedlugo znów jakaś okrągła liczba wybije :D

• Mod Team
Napisano

Stan na dzień wczorajszy to równe 1800km. Przez kontuzję kolana straciłem jakieś 400-500km.

Napisano

Chyba się jeszcze tutaj nie wpisywałem. Muszę nadrobić zaległości.

Sezon rozpocząłem dopiero 26 marca, więc:

Styczeń - 0,00 km

Luty - 0,00 km

Marzec - 175,55 km

Kwiecień - 1328,27 km

Suma - 1503,82 km

Napisano

468 km - to tyle co parę lat temu robiłem w 5 dni

Niestety takie są uroki "młodego" ojca :005: oraz posiadania drugiego hobby - kapeli

• 2 tygodnie później...
Napisano

Coś się już nie wpisujecie :) ?

Liczniki Wam stoją w miejscu :) ?

Jutro wybije mi 2000km,nieźle,ale jak na końcówke maja nie bardzo...

ale wszystko się jeszcze zmnieni,sezon trwa i jeszcze długo będzie ... :D

Napisano

Ja podobnie jak przedmówcy zbliżam się do 2000km w tym roku, myślałem że pęknie w weekend, ale pogoda pokrzyżowała plany :035:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...