Paul13 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Część Mam do was pytanie. W jednym miejscu tarcza ocierała o klocki więc wyprostowalem tarcze. Wszystko było idealnie. Rower stal nieruszany na strychu. Po jakiś 2 dniach gdy pogoda na zewnątrz się popsuła ( spadła temp i padało) poszedłem wyregulować sobie siodełko. Zakręciłem kołem sprawdzić czy wszystko ok iiiii...... ocieranie tarczy o klocki powróciło i jednym miejscu. Zostawiłem to bo już traciłem cierpliwość. Gdy pogoda na zewnątrz się poprawiła poszedłem wyregulować jeszcze raz tarcze iii...... Cisza, tarcza nie ociera o klocki. W ten weekend pogoda znów się popsuła więc poszedłem sprawdzić jak tam hamulce się zachowują i znowu tarcza w jednym miejscu ociera o klocki. Czy to jest normalne że zmiana temperatury powoduje że tarcza ociera o klocki? Czy można to jakoś usunąć żeby cały czas było ok? Cytuj
Chociemir Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Niektóre rowery nie lubią jeździć gdy pada i jest zimno i dlatego tak robią... Jedyna rada to kupić rower, któremu zła pogoda jest niestraszna.. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi