Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
9 godzin temu, pecio napisał:

Na gładziutkim  asfalcie   jest  ciutkę lżej  i w ramach błędu statystycznego 😉  ciupkę szybciej  ( może to być efekt placebo )😁 Ale lżej  jest. 

Może to dlatego, że jesteś lżejszy o kilka stówek ;) 

• Haha 5
Napisano
22 godziny temu, pecio napisał:

też  walczyłeś dzielnie  😉 aby je założyć ?  W moich Challenge Strada Bianca    szlag mnie chciał trafić  przy zakładaniu

Dramatyczne przeżycie, chciałem tym je**nąć o ścianę, ale jak siedzi to siedzi 🙂 Czeka mnie właśnie przekładka na nowe koła, już się pocę na samą myśl.

Napisano

@marcesco jak masz na mleku  i się "wkleiły "   to najpierw udaj się do apteki  po coś  "dla spokojności " 😁. Nożyce blacharskie  obowiązkowo pod ręką .

Conti  pod tym względem  to mogą dzieci ze żłobka zakładać / demontować  .😁

Napisano

Mam zawsze kilka uspokajaczy w barku, jestem gotowy.

Kurna nastraszyłeś, a opona zeszła gołymi rękami, nakładanie również banalne, szok, musiała się ułożyć/zmięknąć przez te 5k km, to jedyne wytłumaczenie. 

A drink już zrobiony, co zrobić, trzeba wypić.

Napisano

@pecio użyłem tego narzędzia kilka razy i to tylko dla tego że dwa razy pomogłem zakładać opony kolegom (w tym raz ze Strada Bianca). Przez resztę życia użyję go pewnie jeszcze kilka. Więc do takich zastosowań jest idealne. Co innego gdybym prowadził serwis rowerowy. Wtedy to sugerowane przez Ciebie byłoby na pewno lepszym rozwiązaniem.

Napisano

@RabbitHood spokojnie tym  "obsługuje "   kółeczka z "plastiku " . Nie  ma żadnych   możliwości  uszkodzenia  ...... no chyba , że dam   napranemu i napakowanemu przedszkolakowi 😉😁 

Wklejone  na mleku  gumki  schodzą  "jak miło " . Przedtem  to było  mocowanie / łacina / ziółka chmielowe na uspokojenie  😁