Eathan Napisano Piątek o 06:22 Napisano Piątek o 06:22 9 godzin temu, pecio napisał: Na gładziutkim asfalcie jest ciutkę lżej i w ramach błędu statystycznego 😉 ciupkę szybciej ( może to być efekt placebo )😁 Ale lżej jest. Może to dlatego, że jesteś lżejszy o kilka stówek 5 Cytuj
marcesco Napisano Piątek o 09:28 Napisano Piątek o 09:28 22 godziny temu, pecio napisał: też walczyłeś dzielnie 😉 aby je założyć ? W moich Challenge Strada Bianca szlag mnie chciał trafić przy zakładaniu Dramatyczne przeżycie, chciałem tym je**nąć o ścianę, ale jak siedzi to siedzi 🙂 Czeka mnie właśnie przekładka na nowe koła, już się pocę na samą myśl. Cytuj
pecio Napisano Piątek o 13:19 Napisano Piątek o 13:19 @marcesco jak masz na mleku i się "wkleiły " to najpierw udaj się do apteki po coś "dla spokojności " 😁. Nożyce blacharskie obowiązkowo pod ręką . Conti pod tym względem to mogą dzieci ze żłobka zakładać / demontować .😁 Cytuj
marcesco Napisano Piątek o 18:18 Napisano Piątek o 18:18 Mam zawsze kilka uspokajaczy w barku, jestem gotowy. Kurna nastraszyłeś, a opona zeszła gołymi rękami, nakładanie również banalne, szok, musiała się ułożyć/zmięknąć przez te 5k km, to jedyne wytłumaczenie. A drink już zrobiony, co zrobić, trzeba wypić. Cytuj
chrismel Napisano Piątek o 18:20 Autor Napisano Piątek o 18:20 8 godzin temu, marcesco napisał: już się pocę na samą myśl https://www.centrumrowerowe.pl/przyrzad-do-zakladania-opon-bbb-btl-78-pd44329/ Zakładanie opon z tym ustrojstwem jest banalnie proste. Trzeba tylko robić to po niewielkim fragmencie a nie tak że mamy do wciągnięcia np. 30 cm. Ale przy zdejmowaniu już pomocy nie ma. Cytuj
pecio Napisano Piątek o 23:05 Napisano Piątek o 23:05 @chrismel te plastikowa zabawka to dobra do zabawy w piaskownicy. Coś takiego polecam ......można tym targać opony od Jelcza.😉😁 Cytuj
chrismel Napisano wczoraj o 09:20 Autor Napisano wczoraj o 09:20 @pecio użyłem tego narzędzia kilka razy i to tylko dla tego że dwa razy pomogłem zakładać opony kolegom (w tym raz ze Strada Bianca). Przez resztę życia użyję go pewnie jeszcze kilka. Więc do takich zastosowań jest idealne. Co innego gdybym prowadził serwis rowerowy. Wtedy to sugerowane przez Ciebie byłoby na pewno lepszym rozwiązaniem. Cytuj
RabbitHood Napisano wczoraj o 09:27 Napisano wczoraj o 09:27 Miałbym opory z czymś takim podchodzić do karbonu. Cytuj
pecio Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu @RabbitHood spokojnie tym "obsługuje " kółeczka z "plastiku " . Nie ma żadnych możliwości uszkodzenia ...... no chyba , że dam napranemu i napakowanemu przedszkolakowi 😉😁 Wklejone na mleku gumki schodzą "jak miło " . Przedtem to było mocowanie / łacina / ziółka chmielowe na uspokojenie 😁 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi