Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam was mam problem z tym głośnikiem, jak po sparowaniu go z telefonem, model SGS23 plus z najnowszym androidem 15 , można by widzieć stopień naładowania baterii  w telefonie?

Dodam iż na androidzie 14 było to można zobaczyć.

Screenshot 2025-05-06 at 23-22-09 GŁOŚNIK BLUETOOTH BEZPRZEWODOWY Z UCHWYTEM NA ROWER HULAJNOGĘ WÓZEK RADIO - Sklep Opinie Cena w Allegro.png

• 2 tygodnie później...
Napisano

Pewnie malo ludzi z tego forum ma glosniki w rowerze. Pytanie raczej na forum audio.

PS. Zdarzalo mi sie mijac goscia z glosnikiem na rowerze (rzadkko). Nie jest to najlepszy pomysl.

• +1 pomógł 3
Napisano

Ostatnio w Holandii widziałem kilka czarnoskórych kobiet w wieku około 30 lat (chyba jest jakaś nowa moda wśród nich) jadących na rowerze z jakąś afrykańską muzyką etniczno-popową puszczaną na full, coś w stylu podobne do reggae ale bardziej "afrykańskie"

Napisano (edytowane)

U mnie po Gdańsku lata kolega z Ukrainy na rowerze z głośnikiem. Jak się go łyknie to siada na kitę i wydziera się strasznie że wyprzedzającego 'zaebiu', to chyba ich pozdrowienie jest. Zawsze się śmieję i zwiększam prędkość przelotową, w sumie to polubiłem te jego wrzaski. A głośnik to chyba najlepszy w postaci takiego butt pluga, wtedy ponoć najlepiej bas przenosi na kręgosłup. 

image.png.b38c754cc648cd7f9a4f209e6fe5c2b2.png

Edytowane przez cervandes
  • +1 pomógł 1
  • Haha 1
Napisano

Jak sie jedzie jakąś dłuższą trasę, to dlaczego nie ma grać jakaś muzyka czy radio? analogicznie jak w aucie. Naturalnie dudnienie na pół ulicy, nie jest dobrym pomysłem.

Napisano

Taaaa. Wieś tańczy wieś śpiewa...

Chcesz słuchać muzyki to nie denerwuj innych(nie każdy lubi dany typ muzyki) i załóż słuchawki. Ale wtedy na ścieżkę rowerową. 

Nie rozumiem jak ludzie na plażach,parkach itd. mogą wkurzać takimi głośnikami innych ludzi. 

• +1 pomógł 1
Napisano

Dłuższa trasa to niekoniecznie miejsca pełne ludzi, a zwykłą głusza! Rozumiem, że nie każdy mieszkaniec większej aglomeracji potrafi to zrozumieć👍 

Napisano

Ja tam właśnie jak jest dziko ową głuszę uwielbiam, jakoś wolę śpiewające ptaki i szum lasu niż gościa z boomboxem na kierowniku. A w mieście już i tak wystarczająco głośno jest. Boże. Mam nadzieję że Cię nigdzie nie spotkam.

• +1 pomógł 1
Napisano
21 minut temu, smw44199 napisał:

Dłuższa trasa to niekoniecznie miejsca pełne ludzi, a zwykłą głusza! Rozumiem, że nie każdy mieszkaniec większej aglomeracji potrafi to zrozumieć👍 

Ale po co w głuszy dodatkowo płoszyć zwierzynę i ewentualnie wk..wiać innych ludzi którzy w głuszy nie chcą słuchać twojego kpopu? Jest tyle modeli sportowych słuchawek, że tylko wybierać.

• +1 pomógł 1
Napisano (edytowane)

Przecież napisałem, że nie ma dudnić z tego głośnika. Znowu "internety dzielą włos na czworo" Nie każdy akceptuje słuchawki.

Edytowane przez smw44199
Napisano

To jedna z większych plag niestety. Bezprzewodowe głośniki. Kuźwa nigdzie spokoju. Autobusy,tramwaje,parki,plaże, nawet na rowerze będą człowieka wk...ć. Nikogo nie interesuje disco polo,polskiego hip popu(co też brzmi jak disco polo) którym ktoś "wybitnie inteligenty" chce ubogacić innych ludzi...

• +1 pomógł 1
Napisano (edytowane)

Nie poruszam sie środkami komunikacji miejskiej, więc nie mam z tym problemu👍😉

Ostatni raz na zagranicznym urlopie jakieś cymbały z krajów Beneluxu dudniły jakiś gunwem i to faktycznie było męczące.

Edytowane przez smw44199
Napisano
W dniu 15.05.2025 o 06:41, KSikorski napisał:

Cóż, sprzedawca lub producent co odpowiedział?

W dniu 15.05.2025 o 07:12, JWO napisał:

Pewnie malo ludzi z tego forum ma glosniki w rowerze. Pytanie raczej na forum audio.

PS. Zdarzalo mi sie mijac goscia z glosnikiem na rowerze (rzadkko). Nie jest to najlepszy pomysl.

Sprzedawca nie ma pojęcia jak mi pomóc w tym temacie, a co do 2 to jakie by to mogło być forum audio pytam ?