Dokumosa Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 2 godziny temu, chudzinki napisał: Kupiłeś może? Jak pierwsze wrażenia? @Greg1 Ty chyba też testujesz? Mi się trafiła. Póki co zrobiłem jedną 40km trasę w terenie leśnym na trasie zaplanowanej w mapy.cz. Co do samego działania to jest OK, prowadzi po śladzie a jak się z niego zjedzie to znajduje najbliższą drogę żeby wjechać z powrotem na trasę i pokazuje ten dojazd na czerwono (tel nie był połączony z urządzeniem). Ze względu na śnieg po kolana jaki napotkałem w ostatnią sobotę w niektórych rejonach lasu pół trasy musiałem jechać inną niż planowana drogą i ciągle przekierowywał mnie na ślad. Mapy bazują klasycznie na OSM więc szczegółowość (nie licząc dróg utwardzonych) jest raczej mierna. Responsywność wystarczająca. Ekran wyraźny, czytelny nawet w słońcu. Dotyk działa OK (również w rękawiczkach) aczkolwiek więcej niż wybranie trasy, potwierdzenia i przełączanie ekranów nie było w terenie ćwiczone. Na minus bateria - w 2,5h zeżarło 39% (mrozów nie było) i PL lokalizacja menu (po 3 min wróciłem do ang). Nie konfigurowałem jeszcze powiadomień z tel (widziałem, że są ale IMO zbyt wiele zgód na dostępy do różnych funkcjonalności tel chce aplikacja żeby w ogóle włączyć powiadomienia). Coś więcej będę się nim bawił w okolicy najbliższych świąt dopiero bo zostawiłem na drugiej chacie. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi