chudzinki Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Nie tylko Ty. To takie szukanie po omacku 🙂. 3 godziny temu, wr81 napisał: Wersja bez pokręteł (na klucze) może na styk by spasowała @vincek mogę zmierzyć wieczorem długość śruby jeżeli Cię to interesuje? Cytuj
vincek Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu @chudzinki dzięki, ale będę chyba decydował się na tę dłuższą wersję z wajhą. @Rafał87 ja tylko wyszukiwarka plus podpowiedzi Ali w wynikach i w szczegółach produktów. No i coraz częściej przez AI Cytuj
wr81 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, Rafał87 napisał: o jak już jesteśmy przy kategoriach na ali to jak szukacie np narzędzi rowerowych? przez wyszukiwarkę? Ja w sumie przez wyszukiwarkę, ale zazwyczaj stosujętkatykę "zanęcania" alogorytmów ali. Tzn. jak znajduję coś co mi odpowiada ale nie do końca, lub też szukam w lepszej cenie (zawsze! )to wrzucam to co znajdę do koszyka i czekam. W powpdowiedziach coś się zazwyczaj pojawia a najbardziej chyba wypatruję w Multirabatach (Kup 3 z wysyłką za darmo). To się nie dzieje od razu, kilka godzin albo czasem kilka dnia ale często coś się pojawia lepszego niz pierwotnie znalezione. A i jeszcze jedno, jak nie mogę znaleźć to przełączam na angielski i szukam po angielsku.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi