Rysz Napisano 18 Lipca 2016 Napisano 18 Lipca 2016 nie wiem czy podobne, relatywnie tanio wykartkowane usługi można w Zegarkolandii trafic... Clicktrans.pl i zobaczyć kto za ile się zgłosi
MikeSkywalker Napisano 18 Lipca 2016 Napisano 18 Lipca 2016 Rambol, sam będzie tego szukał w lesie o 23:00 OK? Do rozważenia jest zawsze "rzut na uwięzi" albo przypięcie trytką małej lampki rowerowej Albo triatlon z alu w innej formie - rzut puszką z piwem, bieg i wypicie pozostałej zawartości zanim upije dżdżownice
100lar3k Napisano 18 Lipca 2016 Napisano 18 Lipca 2016 Kto takową posiada? I przywiezie ze sobą. Zwracamy w postaci miału, biżuterii hmm podkładek pod mostek Byle by nie był to fajny okaz co by Rafał znów się nie zastanawiał nad użyciem jej w swoich wojażach - do dziś mu się to nie udało. Ja mogę przywieźć trochę glinu na te cele ze sobą.
skwarek2 Napisano 18 Lipca 2016 Napisano 18 Lipca 2016 Do rozważenia jest zawsze "rzut na uwięzi" albo przypięcie trytką małej lampki rowerowej Ty się w ogóle pojaw na Stallovym, a nie nam tu legendarną olimpiadę w triathlon zamieniasz. Miejmy nadzieję, że wrócisz do siebie na tarczy! Ja mogę przywieźć trochę glinu na te cele ze sobą. Thats the SPIRIT! Pochwal się na priv co tam masz do pocięcia. A tak w ogóle gdyby ktoś miał dostęp do carbonu, choćby chińskiego (w sumie szczególnie chińskiego) było by bosko. W razie carbąnium biorę w konfiskatę. Bez przesady - wungiel nie jest taki zły.
Mod Team anarchy Napisano 18 Lipca 2016 Autor Mod Team Napisano 18 Lipca 2016 W razie carbąnium biorę w konfiskatę. Bez przesady - wungiel nie jest taki zły. To samo miał w oczach Rafał gdy zobaczył pięknego alleza w glinie Nie ma zmiłuj! A już na pewno nie ma dla chińskiego węłgła. I nie zaczynajmy co jest dobre a co jest złe. Na stallovym jest tylko jedna świętość
Mod Team IvanMTB Napisano 18 Lipca 2016 Mod Team Napisano 18 Lipca 2016 To ja sie rozgladanę za jakimś węglem. Specjalnie, ku podkurzeniu Skwary Szacunek... I.
Mod Team anarchy Napisano 18 Lipca 2016 Autor Mod Team Napisano 18 Lipca 2016 No nie zapamientajo... (co roku to samo) Stal, i jej biedniejszy kuzyn Ti ....ewęłtualnie.Zresztą kto obserwuje wątek rometowy od co najmniej 4 lat wie jakie materiały są poważane.
MikeSkywalker Napisano 18 Lipca 2016 Napisano 18 Lipca 2016 Ty się w ogóle pojaw na Stallovym, a nie nam tu legendarną olimpiadę w triathlon zamieniasz. Miejmy nadzieję, że wrócisz do siebie na tarczy! Przyjadę z dwoma, wrócę również z dwoma. A że będę wiadomo już od Stallovego AD 2015 kiedy to menago zabrał mi urlop przeznaczony na wyjazd i już tam nie pracuję
rambolbambol Napisano 19 Lipca 2016 Napisano 19 Lipca 2016 A jest już estymata terminu jakaś? (prosze żeby nie 23-25 września)
Mod Team anarchy Napisano 19 Lipca 2016 Autor Mod Team Napisano 19 Lipca 2016 Rambol, śpisz chopie? wróć i przeczytaj ostatnie (aż) 4 strony
RafalxM Napisano 19 Lipca 2016 Napisano 19 Lipca 2016 w zeszłym roku przypomniałem sobie że miałem wziąć ramę jakieś 100km od wyjazdu...także kupiliśmy z Turo piękną sztukę w Policach rzeczona narzeczona to ta z poniższych fotek, obawiam się tylko że główka może odpaść po pierwszym zderzeniu z podłożem , za czym idzie następny miotacz będzie miał łatwiej/trudniej ? oceńcie czy ją chcecie , może od razu urwać tą główkę ? a jak nie chcecie to tys piknie...w okolicy widziałem ostatnio punkt spawania aluminium
skwarek2 Napisano 19 Lipca 2016 Napisano 19 Lipca 2016 No nie zapamientajo... (co roku to samo) Co roku podpuszczony Prez tłumaczy. co najmniej 4 lat Panie są tu takie stare pryki? Może nocleg w jakimś resorcie rehab-zdrowotnym Złoty Liść trzeba załatwiać?
100lar3k Napisano 19 Lipca 2016 Napisano 19 Lipca 2016 Thats the SPIRIT! Pochwal się na priv co tam masz do pocięcia. Rama to nic specjalnego. Ot zwykła rama od budżetowego crosa. Na pewno nikomu na jej widok nie będzie ślinka ciekła. Marka ramy to Transrower a model to lazarrrrro.
skwarek2 Napisano 19 Lipca 2016 Napisano 19 Lipca 2016 Rama to nic specjalnego. Jeszcze sprzedam te ramy na złon i coś zarobię To nie ma być nic specjalnego!
Mod Team IvanMTB Napisano 19 Lipca 2016 Mod Team Napisano 19 Lipca 2016 ... chyba, że Specialized. Wtedy skubanego zębami przegryzę Szacunek.. I.
artoor Napisano 19 Lipca 2016 Napisano 19 Lipca 2016 Opatrzyłbyś tę operację hasztagiem "Rżnięcie Speca" także w tłumaczeniu angielskim na instagramie, i milion odsłon gwarantowany, a jaka reklama dla Stallovego.
Mod Team IvanMTB Napisano 19 Lipca 2016 Mod Team Napisano 19 Lipca 2016 Jest jeden problem. Rżnięcie po angielsku nie jest tak uniwersalnym słówkiem jak po polsku... Ale cos sie wymysli Szacunek... I.
Grizzli Napisano 19 Lipca 2016 Napisano 19 Lipca 2016 Dodatkowa dycha od lebka raczej rozniy nie zrobi a za to z takim rodzynem mozemy sie rozprawic: http://olx.pl/oferta/rama-specialized-s-works-stumpjumper-CID767-IDgwS6x.html To co, jak ruch***AC to bez gaci ? Pozdr G.
RafalxM Napisano 19 Lipca 2016 Napisano 19 Lipca 2016 z opisu wynika że się nadaje! posiada bardzo sportową geometrię i jest bardzo sztywna a przy tym bardzo lekka – ok. 1700 g
Mod Team IvanMTB Napisano 19 Lipca 2016 Mod Team Napisano 19 Lipca 2016 U mnie podobny za 20 funtów, czyli minimalnie taniej http://www.ebay.co.uk/itm/152169474887?_trksid=p2060353.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Ale jak mi się zdawa rżniecie esłorksa to +20 do satysfakcji Szacunek... I.
skwarek2 Napisano 19 Lipca 2016 Napisano 19 Lipca 2016 To składajcie się chłopy - mamy już dwie ramy do pocięcia. Składkę zróbicie na Priv.
Mod Team anarchy Napisano 19 Lipca 2016 Autor Mod Team Napisano 19 Lipca 2016 To powinno pójść w świat - jaka Polska biedna, że nawet s-worksami gardzi w bestialski sposób Skwarek - dawaj konto -wlewamy po 10zł, zaraz będziesz miał na ramę.
skwarek2 Napisano 20 Lipca 2016 Napisano 20 Lipca 2016 Skwarek - dawaj konto -wlewamy po 10zł, zaraz będziesz miał na ramę. Ok - nr konta na priv.Ponegocjuje kwotę Hmm a może by rower złożyć na S i OnOne 2,5 kg przemalować i pociąć na Stallovym?
kovaldesign Napisano 20 Lipca 2016 Napisano 20 Lipca 2016 Popatrzam na ceny i możliwości przefrunięcia. A nuż coś się uda ;-) Powinno sie udac. Mnie sie udalo juz dwa razy, a teraz czas znowu patrzec za biletami. Nowe miejsce - exciting! ave stal! koval
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.