MikeSkywalker Napisano 29 Czerwca 2016 Napisano 29 Czerwca 2016 Kiblem jak już, kiblem! Albo na korbach.
Mod Team IvanMTB Napisano 29 Czerwca 2016 Mod Team Napisano 29 Czerwca 2016 Albo na korbach. 670km... Co to dla Ciebie Majk Szacunek... I.
MikeSkywalker Napisano 29 Czerwca 2016 Napisano 29 Czerwca 2016 No dla mnie nic Ale miałem na myśli używanie SKMki w 3city - choć podczas mojego niedawnego pobytu korzystałem to jednak odległości jakie pokonuje spokojnie można machnąć na korbach więc z punktu widzenia rowerzysty w 3city jest mało użyteczna.
Mod Team IvanMTB Napisano 30 Czerwca 2016 Mod Team Napisano 30 Czerwca 2016 punktu widzenia rowerzysty w 3city jest mało użyteczna. Znaczy się nie mieszkałeś w Tripolis, skoro takie banialuki wypisujesz No ale jesteś usprawiedliwiony, jako nie-lokalnie-specyficzny. Szacunek... I.
skwarek2 Napisano 11 Lipca 2016 Napisano 11 Lipca 2016 Kolejne burze przechodzą nad Trójmiastem, a my już 3 muszkieterowie i giermek ślimaków knujemy dla Was zlot - na tą chwilę elektronicznie. Moja pierwsza koncepcja została przyjęta z entuzjazmem i brakuje jej kilku uderzeń młota tych kilku Kowali by z kawału niekształtnej bryły zaczeły powstawać elementy najwyższej klasy, z których finalnie na przęłomie września z październikiem zespawamy mam nadzieje unikalną, orginalną i przystępną dla każdego imprezę Stallovy 2016, pierwszy raz w sąsiednim województwie, pierwszy raz z międzynarodowym Zarządem. Niespodziewajki i niespodzianki będą ujawniane im mniej będzie liści na drzewach...
Mod Team IvanMTB Napisano 12 Lipca 2016 Mod Team Napisano 12 Lipca 2016 Będzie się dzialo, będzie się działo Szacunek... I.
karep Napisano 15 Lipca 2016 Napisano 15 Lipca 2016 Dobra. Czytam i czytam ten wątek, a porzednie przeglądam. Nasuwa mi się tylko jedno pytanie (zapewne śmieszne): rama stalowa obowiązkowa? pzdr! Sent from my A 9+ using Tapatalk
Mod Team anarchy Napisano 15 Lipca 2016 Autor Mod Team Napisano 15 Lipca 2016 Nie.To taka zmyłka dla zakochanych w glinie.....
zukikiziu Napisano 15 Lipca 2016 Napisano 15 Lipca 2016 rama stalowa obowiązkowa? Jak chcesz wrócić z/na rowerze to tak
karep Napisano 15 Lipca 2016 Napisano 15 Lipca 2016 Jak chcesz wrócić z/na rowerze to tak Jest ryzyko, jest zabawa [emoji14] Zresztą chyba daleko bym nie miał... Bacznie będę śledził temat. A jeśli potrzebna jakaś pomoc w okolicach Gdyni, to proszę walić jak w dym. pzdr! Sent from my A 9+ using Tapatalk
thomasz Napisano 15 Lipca 2016 Napisano 15 Lipca 2016 Alesz mnie temat ominął! Czyli stallovy 2016 ;-) Japiedziu ;-) ....ale trójmiasto?? Jak jeszcze jak w zeszłym roku przejechałem te 1200km tak w tym 1600km to już za dużo Będę z wami myślami i przejadę w ten sam weekend rundę honorową tu, w nie bukowych lasach Pozdro!
MikeSkywalker Napisano 15 Lipca 2016 Napisano 15 Lipca 2016 Nasuwa mi się tylko jedno pytanie (zapewne śmieszne): rama stalowa obowiązkowa? Przyjedź przyjedź, tylko weź od razu jakieś pudełko na koła i resztę części bo rower przyda się do porzucania i do przecięcia ramy Skoro przeglądnąłeś poprzednie wątki to powinieneś wiedzieć dlaczego.
skwarek2 Napisano 16 Lipca 2016 Napisano 16 Lipca 2016 ....ale trójmiasto?? Ano 3miasto i TPK... Jak jeszcze jak w zeszłym roku przejechałem te 1200km tak w tym 1600km to już za dużo W pełni rozumiem No kogo ja wykarmię pierogami? No kto z nami pójdzie na NajtRide i Cyclocross... No w kogo rower Ivan rzuci oponą... Kto pogubi rękawiczki...eh. Musimy Cię nawiedzić w CH! A jeśli potrzebna jakaś pomoc w okolicach Gdyni, to proszę walić jak w dym. Zapamiętane! Thats the spirit! Podaj maila na Priv - każda para rąk się przyda, szczególnie pod koniec września. A i może coś nam podpowiesz. Przyda się też kolejny komplan do przeczesywania TPK przy ustalania tras. Nasuwa mi się tylko jedno pytanie (zapewne śmieszne): rama stalowa obowiązkowa? Jak nie masz a pomożesz możesz z nami pobiec
Mod Team IvanMTB Napisano 16 Lipca 2016 Mod Team Napisano 16 Lipca 2016 Będę z wami myślami Noszkurtka... A ja tu już specjalną koszulkę zacząłem wymyślać... Szacunek... I.
skwarek2 Napisano 17 Lipca 2016 Napisano 17 Lipca 2016 Będę z wami myślami i przejadę w ten sam weekend rundę honorową tu, w nie bukowych lasach A jak kosztowo wypada samolot do Gd, a shipp roweru paczką? Kurtka CH do tanich nie należy.
Mod Team IvanMTB Napisano 17 Lipca 2016 Mod Team Napisano 17 Lipca 2016 Kłaniam, Wizirem rower przerzuca się za 32 funty w jedna stronę. Niby mozliwie, ale stres zwiazany z poświeceniem bagazowych w należyte obchodzenie sie z takim walizkiem jest nieoceniony Dlatego przestałem latać z rowerem i poskładałem rezydenta, bo za dużo nerwów mnie to kosztowało. Rower transportem drobnicowym z UK do PL mozna przemycic za 20 funtów w jedna strone, ale nie wiem czy podobne, relatywnie tanio wykartkowane usługi można w Zegarkolandii trafic... Szacunek... I.
thomasz Napisano 17 Lipca 2016 Napisano 17 Lipca 2016 Dzięki panowie. Fakt, pierogów i kąpieli błotnej w kraju serów nie uświadczysz. Popatrzam na ceny i możliwości przefrunięcia. A nuż coś się uda ;-)
skwarek2 Napisano 18 Lipca 2016 Napisano 18 Lipca 2016 Popatrzam na ceny i możliwości przefrunięcia. A nuż coś się uda ;-) Latałem z bajkiem - nie ma strachu. Jak przeszmuglujesz go w kartonie to ja się zabieram z powrotem z MTB i nartami + wciśniesz właśnie pierogów kilka kilo! Jak byś potrzebował to u mnie masz metę w Gdyni z własną kanapą ile chcesz! Kolejna rzecz - rzuty i cięcie ALU ramy. Stallovy żelazny punkt imprezy. Już pewnie nie jeden z Was ćwiczy nadgarstek, chwyt i widzi się w finale Kto takową posiada? I przywiezie ze sobą. Zwracamy w postaci miału, biżuterii hmm podkładek pod mostek Byle by nie był to fajny okaz co by Rafał znów się nie zastanawiał nad użyciem jej w swoich wojażach - do dziś mu się to nie udało.
Mod Team anarchy Napisano 18 Lipca 2016 Autor Mod Team Napisano 18 Lipca 2016 rzuty i cięcie ALU ramy R&R Rzut & Rżnięcie (przyp.anarchy) Byle by nie był to fajny okaz co by Rafał znów się nie zastanawiał nad użyciem jej w swoich wojażach - do dziś mu się to nie udało. Im lepsza, im "lepszej" marki tym lepiej. A tak w ogóle gdyby ktoś miał dostęp do carbonu, choćby chińskiego (w sumie szczególnie chińskiego) było by bosko. Nowe rekordy w rzucie... Nowe rekordy w rżnięciu...Pocieszę tych co mają smaka na honory i fanty - co najmniej jednego groźnego zawodnika - Przemka "Głowy" w tym roku nie będzie (smutno mnie) - jest wolne miejsce na pudle!
rambolbambol Napisano 18 Lipca 2016 Napisano 18 Lipca 2016 A może by utrudnić trochę Rzut & Rżnięcie i tym razem robić to za pomocą koronki z kasety albo stalowego blatu? Taka wersja dla hardkorów. Da się!
Mod Team anarchy Napisano 18 Lipca 2016 Autor Mod Team Napisano 18 Lipca 2016 Rambol, sam będzie tego szukał w lesie o 23:00 OK?Wtedy możemy rzucać nawet starą zmatowowiałą koronką 11z Wyobraźnia i idea się kłania - swoich (czytaj żelaznych) nie pizgamy nie rżniemy. Rżniemy ZUO!
Mod Team IvanMTB Napisano 18 Lipca 2016 Mod Team Napisano 18 Lipca 2016 utrudnić trochę Chyba sędziującym No chyba, że Rambol zadeklaruje że sam będzie po każdym rzucie dygał po przedmiot, z max 30sekundowym limitem czasu na odnalezienie i dostarczenie następnemu ciskającemu Szacunek... I.
rambolbambol Napisano 18 Lipca 2016 Napisano 18 Lipca 2016 Nie wyczailiście idei. Koronką/blatem nie rzuca się, koronką/blatem się rżnie ramę
Mod Team anarchy Napisano 18 Lipca 2016 Autor Mod Team Napisano 18 Lipca 2016 o k...Ty to masz pomysły...... Chyba nocy by nie starczyło...
Mod Team IvanMTB Napisano 18 Lipca 2016 Mod Team Napisano 18 Lipca 2016 Dobra, dobra cfaniaczku... Rura Ci poprostu zmiękła, jak się okazało, że musiałbyś śmigać jak MiG29 tam i z powrotem i na prędce to skleiłeś Szacunek... I.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.