Skocz do zawartości

[do 2000 zł] Jaki rower wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ok decyduje się na MTB. Proszę o poradę który wybrać
Według mnie najkorzystniej z nich wychodzi Raleigh. W tej cenie ma w miarę sensowny osprzęt i ramę z główką taperowaną co jest dużym plusem.
Napisano

Wole coś na kołach 29' po przymiarce takiego w go sporcie wiem że to koła dla mnie. Wiec jakie inne propozycje dostanie?? Koła 29' hydraulika i rozsądny osprzęt w przedziale maks 2200 lecz wokalnym niżej by jakieś akcesoria dokupić.

Jakieś inne propozycje?? Może cos co nie widnieje na liście??

http://allegro.pl/rower-mtb-29er-cross-traction-deore-hydraulika-i5207774983.html może coś takiego?? co o nim sądzicie? 

Napisano

W GO Sporcie krossa sprawdziłem na ramie 19" (esprit 920) i był idealny trzeba wziąć korektę na to ze są tutaj koła 29 a nie 26. Przy oponach 29" rama 19" jest dobrze dopasowana tam centymetr w jedna czy w druga stronę nie robi jakiejś większej różnicy, i teraz pytanie czy brać przez neta ten rower czy w GO Sporcie kupić tego esprita 920 lub jeżeli ktoś ma inną sensowna propozycję ja chętnie przeczytam i wyciągnę wnioski :-)

Bo z tego co zauważyłem to te rozmiary są podane chyba na rowery o kołach 26" i dużo osób zapomina ze jak się weźmie koło 29" to rama automatycznie leci do góry czyż nie? :-) więc 19" rama w rowerze o kołach 29" to jak 21" rama w rowerze o kołach 26" ale to tak na moją logikę :-) poprawcie mnie jeżeli złe wnioski wyciągam :-)

Napisano

Chyba jednak zamówię ten rower co podałem czyli ROWER MTB 29er CROSS TRACTION DEORE HYDRAULIKA !!! bo jeszcze dostane błotniki oświetlenie i klucz :-) same pozytywy a kolorystycznie mi odpowiada wiec myśle ze to będzie świadomy wybór mój i nie będzie to zły wybór :-) 

Proszę tylko o szybką odpowiedź czy to będzie dobry wybór? 

Ok kupiłem ten rower :-) najpóźniej w piątek dam znać jak pierwsze wrażenia z jazdy :-)

Napisano

Rower już jest ale wymaga jeszcze centrowania tylnego koła :/ widać że się pospieszył składający bo nawet hamulce pomieszał xD hamowanie tylnego koła było z lewej strony i cyferki od przerzutek do góry nogami analogicznie po przeciwniej stronie :P jutro zdam relację z jazdy :-) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...