Skocz do zawartości

[do 1200zł] Rower crossowy jaki?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Jeśli towar będzie niezgodny z umową przecież prawo będzie po Twojej stronie

prawa zwrotu, wymiany, reklamacji, doprowadzenie do stanu zgodnego z umową to się raczej tyczą tylko w przypadku zakup przez internet ale w sklepie, tak samo allegro egzekwuje obowiązki sprzedawcy tylko jeśli ktoś sprzedaje poprzez konto firma tak z prywatnych to jedynie można zgłosić jeśli ci np nie wyśle towaru i nie odda kasy albo np okaże się kradziony itd a jak będzie niezgodny z opisem  to można zgłosić ale w sensie  że np. miał być rower a ty dostałeś hulajnogę, nie reagują na takie zgłoszenia że ktoś napisał że stan jest dobry a był kiepski bo nie oni są od jego oceniania 

i tam też kolega zapomniałem wspomnieć o zmianie widelca bo ten co jest w nim zamontowany to bardzo stary model z 2009 roku jak na moje oko xct 

na pewno poproś o zdjęcia napędu bo coś na aukcji nie ma żadnego zdjęcia od tamtej strony a to trochę podejrzane albo jest mega zużyty albo nieoryginalny 

Napisano

Napisał mi że na samym początku od razu wymienił widelec  jak i hamulce a w pożniejszym czasie hak mocujacy tylna przerzutke

c4346ece19530df7gen.jpg                                                   Tak wygląda kaseta co o niej powiecie? jest ok czy mam się czymś niepokoić ? Takie zdjęcie mi przesłał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...