Skocz do zawartości

[zlot] Stallovy Paprykarz 2014 czyli miniZlot Miłośników Wszelakiego Żelastwa

anarchy

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

skwarku, jedziesz do nas rowerem, że już ruszyłeś?

Już trenuje do street challenger'a w SKM-ce, w wagonach rowerowych. Tam na marginesie zawsze jest ciekawie, zwłaszcza w popołudniowy piątek... :D

miał być BarCzysty ale z pewnych względów...

Brudno było...(?) ;)

Napisano

Ręcznika i mokrych husteczek brak najbardziej ;-)

Ręcznika papierowego takiego kuchennego 1 sztuki.

Prezes szczoteczkę mam a lodówka będzie naturalna patrząc na prognozę

• Mod Team
Napisano

...jedni idą się pakować, drudzy ćwiczą skok do eSKaeMki, są pewnie i tacy którzy teraz biegają i drą "gdzie ja k.. położyłem to kółeczko, no przecież tu leżało?!", a ja znikam polerować puchary dla Was Waszmoście..
a potem samotna, w ciszy nocy... ceremonia "Wąs" ;) (choć i tak nie urosło tak jak chciałem)

aha, dla podkręcenia wieczorku piątkowego, taka drobna uwaga - bardzo proszę Koledzy.. bez głupich komentarzy gdy pojawi się na wyścigu ....Pani Sędzina  :devil:

• Mod Team
Napisano

Mamy jasnowidza na pokładzie  :thumbsup:

Właśnie wróciłem z warsztatu z tekstem k... wcieło mi kasetę znowu będzie szosowa  :sweat:

Znalazła się lampka dla potrzebującego kolegi? Mam jedną latarkę w nadmiarze z uchwytem na kierkę 31,6 ...i tu pytanie. Kto ma patent na konwersję mocowania z 31,6 do 25,4? Na szybko przychodzi mi owinięcie kierki dętką zaklejoną na budapren :P 

Sie będzie działo.. pierwszy raz na siodełku od 3 mies  :teehee: chyba trzeba zapasy krwi odmrozić :D W końcu pani sędzia patrzy  :sorcerer:

Napisano

Ja już spakowany i luźno sącze ciechana, natomiast na jutro dla zwycięzcy wieczornych zmagań rowerowych przywiozę dwa litry przyzwoitego chorwackiego piwa Karlowacko, przywiezionego osobiście z tejże. 

Napisano

PKP mówi mi że powinienem być na dworcu Szczecin Główny  coś po godz 15,  ktoś będzie się już kręcił po okolicy CUMY? 

jeśli tak to niech podeśle mi na PW nr telefonu, zawsze lepiej mieć niż nie mieć ;)

Napisano

Yy prezes powiem szczerze że odważnyś.

Najpierw mówisz zero niewiast, więc ja dziewki wszeteczne i fordanserki odwołuję a potem wystawiasz jedną jedyna sędzinę na pastwę samczych chuci. ;)

Napisano

Wlasnie sprawdzilem pogode na nadchodzace dni, i kurka bardzo dobrze, ze sprawdzilem, bo juz mialem brac goretexy i folie kuchenna, a tymczasem chyba obejdzie sie z flip-flopami i krotkim rekawkiem co najwyzej ;)

Untitled-1%2520copy.jpg

Napisano

Servuss,

Apdejt lampkowy na pierwszy ogień - do wypożyczki:

- kataj wolt 300

- kataj 320 (potrzebne cztery palce AA)

- kataj 320 (potrzebne cztery palce AA)

- chińczyk co to niby 1800 lumenuff posiada...bateria zewnętrzna.

- tylną też mam jakąś...lub trzy.

Gdyby ktokolwiek zechciał wypróbować moją machinę to lojalnie uprzedzam iż hamulce są "na odwyrtkę" - zadni na lewiku, przedni po prawicy. W gorączce podmiankowego szaleństwa mogę zapomnieć o wspomnieniu tegoż faktu a nie chcę by ktoś się porysował ;) 

@Maniak: mam przelotkę od uchwytu Exposure, zawezmę ze sobą gdyż waży to całe 4g ;)

Mości panowie, za dobę będziecie świadkami oraz honorowymi uczestnikami prawdopodobnie najlepszej imprezy roku ;) Do niebawca!

POZDRo-:ver

p.s.: czas zapakować zlew, leżankę oraz skrzydło do wiatraka :teehee:

Napisano

Yes, sir Yarr :teehee:

...zamieniłem zanim wiedziałem gdzie leży wjelka brytfanna, mniej więcej w okolicach fascynacji motorami i chęcią nauczki takowego przednim hamulcowania ;)

POZDRo-:ver

• Mod Team
Napisano

Nad Paprykarzowem zapada noc, a w ciemności nie tak wcale po cichu rodzi się (cytując Ivana) Kwiat Polskiej Alternatywy...

Ladies&Ladies.. Stalowy Paprykarz 2014 uważam za otwarty!

paprykarz_X2014%2520plakat19.jpg

ps: a tylko gwoli ścisłości dodam, że tytuł Najszybszego na Bulwarach po prawdziwie pięknym finale zajął Koval aka Grzegorz na swoim Ragleyu,zaraz za nim wpadł na metę Gabor, a trzecim był Szalony Mehow.

• Mod Team
Napisano

Yeah bunny :devil:

(dwa słowa od Konsultanta ds Dizajnu: Ooo! O wiele lepiej. Tak masońsko...)

... i czyż ja nie prorokowałem że Koval to bedzie pierwszy ścigant na dżamprezie :P

Szacunek...

I.

Napisano

Dzis poznalismy czarną łakę i byl odrarafting klasyk pedalung zlote liscie i zimny wiatr w zakrytych glowach :) ale lampa poza tym kto mial to swiecił. Nie da sie opisac. Szczecin :)

Napisano

Piękne jest to tegoroczne LOGO !!!

Szacun za pomysł.

Nad Paprykarzowem zapada noc, a w ciemności nie tak wcale po cichu rodzi się (cytując Ivana) Kwiat Polskiej Alternatywy...

Ladies&Ladies.. Stalowy Paprykarz 2014 uważam za otwarty!

paprykarz_X2014%2520plakat19.jpg

ps: a tylko gwoli ścisłości dodam, że tytuł Najszybszego na Bulwarach po prawdziwie pięknym finale zajął Koval aka Grzegorz na swoim Ragleyu,zaraz za nim wpadł na metę Gabor, a trzecim był Szalony Mehow.

Napisano

Pociag koleei żelaznnej już kolysze moja rekka prawiee jak wczoraj na kontrtorpeddowcu. Bylo wspaniale. W przyszym roku bedzie uboot bo dowiedzialem sie ze stowarzyszenie pana Jana zajmuje sie konkretna archeologia ;) szmaragdowy uboot. Kawal dobrej roboty. Ekipa szprzatajaca kwatere mam mega wyrzuty ze nic nie pomoglem jak mega pasożyt pozdrowienia dla wszystkich

• Mod Team
Napisano

Nad Paprykarzowem wieczorne słońce ogrzewa zryte wiatrem i niedospaniem twarze ostatnich Stallovców.
Koledzy, Bracia w Stali i Wy Bracia Pomniejsi - Stallovy Paprykarz 2014 dobiegł końca.
bardzo krótko i z wnętrza każdej jeszcze drgającej radochą komórki ciała - Wielkie Dzięki, że Byliście!

Do następnego roku!

ps: a teraz dajcie nam chwilę odsapnąć&odespać ;)

• Mod Team
Napisano

No to ja zacytuję klasyka:

Zazdraszczam...

Oczekujemy na relacje jak już wrócicie do stanu świadomości tudzież do Miejsc Przeznaczenia :)

Szacunek...

I.

Napisano

ja już w domu, zdążyliśmy na pociąg 5 minut przed odjazdem ;)

miło było wszystkich poznać, do zobaczenia następną razą ;)

Anarchy i oczywiście wszyscy zaangażowani w organizację - 'dzięki za  zacną wycieczkę milordzie' :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...