chihuahua500 Napisano 20 Stycznia 2014 Napisano 20 Stycznia 2014 Rower jak żona. Prędzej pożyczę samochód niż rower. No chyba, że jadę obok na innym i wiem co się z nim dzieje.
futma1 Napisano 23 Stycznia 2014 Napisano 23 Stycznia 2014 nie lubię jak ktoś bierze moje rzeczy bez pytania albo je przestawia później nie mogę ich znaleźć a jak by ktoś ruszył mój rower bez pytania to by zaliczył pewnie jeśli sie spyta czy może i pozwolę mu wziąć to jest spoko
PatrykAuthor Napisano 26 Stycznia 2014 Napisano 26 Stycznia 2014 Po ostatnim pożyczeniu roweru już wiem żeby więcej tego nie robić. Do zakupu doszła nowa klamkomanetka, gdyż osoba która jechała na rowerze za mocno wcisnęła klamkę i wiadomo co się z nią stało.
benek196 Napisano 26 Stycznia 2014 Napisano 26 Stycznia 2014 ja tam pożyczyć mogę narzędzia o ile wiem że do mnie wrócą i w takim stanie jakim dałem ale rower to tylko i wyłącznie na moich oczach żebym w razie czego od razu przystąpił do czynów
Grand231 Napisano 27 Stycznia 2014 Napisano 27 Stycznia 2014 ale rower to tylko i wyłącznie na moich oczach żebym w razie czego od razu przystąpił do czynów dokładnie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.