Skocz do zawartości

[Zlot] V Oficjalny Zlot FR.org

kyloziom

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zlot będzie w Świeradowie Zdrój. Termin 5-7 lipiec. Nt noclegu i cen jeszcze nic nie wiadomo, ale nie sądzę, aby to były jakieś kosmiczne koszty.

Napisano

Wystarczy wejść na stronę Świeradowa i znajdziesz tam wszystkie noclegi z kosztami za dobę pobytu,kolega polecił mi kąpiel borowinową na miejscu podobnież dobry wpływ ma na gnaty

Napisano

Nie sądzę, aby koszta noclegu przekroczyły 70zł. Ciekawe ile wyniesie jedzenie.

Rower trzeba skończyć, ciuszki i plecak kupić, na zlot zaoszczędzić. Ehh :w00t:

Napisano

Jedzenie według uznania . Ja od oszczędzania na zlot mam czerwiec i wtedy też mam zamiar się zacząć przygotowywać .

Fajnie by było gdyby koszt noclegu za cały okres trwania zlotu nie przekroczył tych 50-70zł

Napisano

Wiadomo, że nie jedziemy do hotelu 5* na wakacje, tylko jeździć, a w kwaterze to tylko rowerki zostawić, przekimać i dalej jeździć.

Mam nadzieję, że wszystko uda się zakupić i zaoszczędzić. Może w końcu poznam wam nie tylko z nicków.

Napisano

Moja graciarnia jest prawie na finiszu a o jedzenie nie martw się Mokry najwyżej nakarmimy cię mlekiem z własnych piersi i kamieniem górskim dającym moc PRO :teehee: ,jak będzie Biedrona na miejscu to nawpychasz się za 20 zł dziennie aż do bólu,jaki chcesz ten plecak?? Masz coś konkretnego na oku??

Napisano

Czyli nic nie wiadomo ;-)

w sumie jeszcze jest czas

ja jedyne co zacznę już przygotowywać to forma bo z tym może być najgorzej

jak forma będzie to reszta się ogarnie :-)

Napisano
Wiadomo, że nie jedziemy do hotelu 5* na wakacje, tylko jeździć, a w kwaterze to tylko rowerki zostawić, przekimać i dalej jeździć.

Wieczorne ogniska są również bardzo ważnym elementem zlotów :devil:

Napisano

[ciach]

ja jedyne co zacznę już przygotowywać to forma bo z tym może być najgorzej

jak forma będzie to reszta się ogarnie :-)

Panie, rozumiem, że chce Pan nam zdjęcia ze szczytów cykać.. kiedy to wpychamy rowery pod górę? :D

A tak poważnie, to z tą formą nie przesadzajmy - przy tak dużej ekipie i tak tempo jest zawsze bardzo turystyczne i każdy na każdego poczeka (np w schronisku popijając zimne piw... znaczy ten.. izotonik :) )

No i ktoś poruszył temat ognisk.. taak.. każde kończyło się w inny sposób :P Przyznam, że nie wiem jak skończy się kolejne :D

Napisano

Ognisko.. roznegliżowane białogłowe i brakuje tylko zacząć dyskusje o złocistym trunku bądź jak kto woli ognistej wodzie. Taka już tendencja tych tematów zlotowych :D

Napisano

To się zrobi konkursa na najszybsze 200(gram) albo o złocisty puchar kto zje więcej zupy chmielowej w czasie 20 s,konkursy i konkurencje można mnożyć całą noc tylko zawodnicy muszą wytrzymać tempo :laugh: :laugh: no i Miss Forum wybrać trzeba,może troszkę za wcześnie wyskoczę jak królik z kapelusza czarodzieja ale muszę zapytać na jakim ogumieniu kto jedzie lub co zabiera ze sobą??

Napisano

Czyli na bajka przywdziewam Geax Barro Race 29" i Maxxisa CrossMarka,zabiorę na wszelką okoliczność Spece The Captain Sport 29" i powinno być dobrze

Napisano

Oj tam oj tam wodzu trzeba mieć czas na ewentualne poprawki troszkę wcześniej niż w ostatniej chwili biegać jak oszołom za sprzętem,wezmę pompkę do amorków to nie brać panowie chyba że ktoś chce wziąć ze sobą na wszelką okoliczność

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...