Skocz do zawartości

[Zlot] V Oficjalny Zlot FR.org

kyloziom

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Miejscówka świetna, trzymam kciuki co by mi termin przypasował, bo jak dotychczas 3 na 4 zloty zaliczone :))

Napisano

Głównie chodzi mi o pomoc w zamówieniu ( kontakt z firmą ) Listą wpłatami itd to już się zajmę ( jeszcze dużo czasu :). Panowie i Panie a temat o ciuchach zimowych umarł .. jakaś reaktywacja ? :)

Napisano

@bigos: Umarł bo każdy się lekko poirytował i sam sobie udziergał ciuchy. Nadal byłbym za reaktywacją, ale na zimowe to już za późno.

Ogólnie, V zlot... Cóż. Ostatnio się zapowiadałem, zapowiadałem i wyszły moje plany na brązowo. Zatem tego roku nic nie obiecuje, tylko zgłaszam się na petenta. Ale jak Izery... Mam do wyrównania dług z tymi pagórkami... duuuży dług...

Napisano

Na tegoroczny zlot, miałem nieco ponad 100 km. Mimo wstępnych deklaracji nie wpadłem, ale w przyszłym roku już na pewno praca nie pokrzyżuje mi planów :thumbsup:

Termin mi obojętny, zawsze można wziąć L'quattro :teehee:

• Mod Team
Napisano

Jeśli się ogarniecie na przełom czerwca/lipca to pewnie wpadnę służbowo, bo całkiem niedaleko będę prowadził obóz MTB dla dzieciaków :)

Napisano

Ale na drukach LFour nie można zaznaczyć"Chory Może Jeździć"

Ale można zaznaczyć, że chory może chodzić, a ja w górach i tak tylko pcham i sprowadzam... :teehee:

Napisano

Ja mam tylko jedną sugestię-żeby nie robić zlotu 3-4 lipca, bo wtedy wpadają do Polski Ironi ;)

Odpada też 6-7 lipca (łikend), bo w stolycy wiosłował będzie Satch ;)

Napisano

Aby myśleć o miejscówkach do odpoczynku musimy ustalić liczbę chętnych PEWNIAKÓW do spotkania i jeden konkretny termin póki mamy czas radzę się zabrać do ustalania wszystkiego :

MIEJSCE--ZNANE

TERMIN---BRAK

Ilość osób chętnych--obecnie nieznana

Osoby jadące własnym środkiem transportu i mogące zabrać ze sobą innych po trasie---nieznana

Jak się ologujemy-nieznane

ilość dni--nieznane

miejsca do posiłkowania się wspólnego--nieznane

Napisano

To nie ma sensu w tej postaci. Jak co roku większość osób zdecyduje się później niż wcześniej - ze względów oczywistych. Mnie ciężko powiedzieć jak będę stał z czasem za 2 tygodnie, a co dopiero za pół roku!

Termin jak i miejsce -> ankieta (przy noclegach należy uwzględnić dużą bazę z miejscem na odpowiednią ilość rowerów pod klucz - czyli coś koło 60 osób. Następnie w zależności od ilości chętnych zaklepie się całość bazy noclegowej dla nas, bądź jedynie jej część.)

Potem skarpeta na wpisowe i jedziem.

Ilość dni - cały weekend czyli piątek - niedziela. Kto chce zostać dłużej - załatwia indywidualnie przedłużenie czy coś. W przypadku schronisk nie ma problemów.

Projekt koszulek - można ogłosić coroczny konkurs - ewentualnie potem kontaktować się z firmą koszulkowo z zabrza, gdzie robiliśmy koszulki na jeden ze zlotów. Odbierałem, wiem gdzie to - mogę podjechać dopytać o ceny i możliwość powtórnej akcji "koszulki zlotowe".

Co do transportu - absolutnie nie poruszać na tym etapie. Powinien powstać osobny temat, gdzie osoby będą się umawiały. A przede wszystkim fora regionalne. Tam co roku powstają takie tematy i nigdy nie było z tym problemu.

Amen!

Napisano

Dodatkową motywacją byłaby garatisowa koszulka dla zwycięscy projektu (zawsze to jakaś nagroda).

Transport wiaodmo jak się chce to jakoś się ogarnie.

Z nocelgiem zawsze można się podzielić na dwie mniejsze grupy w umiejscowione w niedalekiej okolicy od siebie, zawsze to jakieś wyjście.

Mam nadzieje, że ZaDymek też będzie :002:

Napisano

Hm.. może w końcu w tym roku się uda i zlot nie będzie kolidował z wyścigami. :)

Bardzo chętnie przeciągnąłbym się z wami po górach... :voodoo:

A Świeradów Zdrój chętnie bym poznał od innej strony niż tylko tej wyścigowej :)

• Mod Team
Napisano

w kwestii organizacyjnej - warto zajrzeć na forum grupy Dolnośląskiej i ich wzorową organizację tzw miniówy dolnośląskiej.

@Lukas - warto uderzyć a nawet wciągnąć na pokład Pilona & spółkę - przyglądam się jego/ich wyjazdom - robi wrażenie... Może sam/sami dołączy/dołączą?

Napisano

widzę że powoli szykuje się zacna ekipa na V zlot :D

a z Pilonem może być delikatny problem ze względu na obecną pracę za granicą ;)

Może sam/sami dołączy/dołączą?

sporo osób z tej ekipy co roku jest zainteresowana oficjalnym zlotem ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...