Skocz do zawartości

[studia] co studiujecie na jakich kierunkach... ?

Lookas 46

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

a ja studiuje Górnictwo i Geologie na AGH a Krakowie :P wydział Wiertnictwa,Nafty i Gazu :P

Jest jakiś górnik na forum,bo nie czytałam wszystkich postów? B)

jak na laske to troche dziwny kierunek,ale mi się bardzo podoba! :P

Heh, z tego co pamiętam paru agiehowców jest na forum, ale głównie IMIR (ja też swego czasu :P)

Ale z geologii znam sporo ludzi, niejedną imprezę się przeżyło na slamsach :P.

Pozdro dla górników!! :wink:

Napisano
Akademia Medyczna w Gdańsku, Wydział lekarski, V rok.

o witam kolege z uczelni:)

ja co prawda dopiero koncze 1 rok, wiec po klinikach sie jeszcze nie szwedam:)

• 1 rok później...
Napisano

Uniwersytet Jagielloński wydział chemii a studiuję Ochronę środowiska teraz się zacznie II rok jak na razie spoko :P

Napisano

studiowałem budownictwo na PG w Gdańsku, ale niezbyt mi się to podobało, teraz od października, Multimedia i grafika komputerowa w Wyższej Szkole Bankowej, zobaczymy jak będzie :)

Napisano

od 1szego października zaczynam naukę w akademii rolniczej w Lublinie

wydział rolnictwo , kierunek towaroznastwo

nie mam pojęcia jak to będzie wyglądać szczerze.. to sie boje ;/

Napisano
Politechnika ślaska

Wydział: Mechaniczno Technologiczny RMT

Kierunek : Mechanika i Budowa Maszyn

Zaczynam od 2 października ;)

To powodzenia!

Ja Zabawy imprezy i picie :) (ZiIP) zaczynam na tym wydziale.

Niektórzy zwą ten kierunek Zarządzaniem i Inżynierią Produkcji.

Napisano
turystyka i rekreacja na AWFie w Poznaniu

Jest tu ktoś z tąd?

mam takie małe pytanko: na czym polega studiowanie turystyki na "akademi fizycznej"?? różnie się czymś niż na innych uczelniach? bardzie pro-sportowa ta turystyka? -czy nie ma większych różnic

Napisano

pojęcia zielonego nie mam

na pewno będę miał bardzo rozwinięty WF. do tego zagadnienia ogólnie dotyczące wfu (wieść gminna niesie że i anatomią mi się dostanie)

Napisano

kłania się inżynier informatyk-ekonomista (hehe) po informatyce z ekonometrią :) a kilka dni temu dostałam info, że przyjęto mnie na UW studia uzupełniające magisterskie na zarządzaniu - specjalność: e-business :P

Napisano

MiastoŚwiętejWieży > Al. Armii Krajowej 13/15 > Akademia im. Pana Kleksa... eee, Jana Długosza :D > Wydział Metematyczno-Przyrodniczy > Ochrona Środowiska, stopień II, rok (już za tydzień! :P ) II, specjalność: biotechnologia w ochronie środowiska.

Napisano

miała być ekonomia na UW a będzie budownictwo na politechnice białostockiej.... moze to i lepiej??

a swoja drogą zdziwiła mnie strasznie duża ilość dziewczyn na moim kierunk.... no ale nie narzekam:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...